Support CorporateSync (ActiveSync) Exchange Push Issue

Discussion in 'Android Devices' started by ledname, Jul 19, 2010.

  1. ledname

    ledname Member
    15

    Jul 14, 2010
    12
    0
    15
    Anyone else notice this:

    I boot the phone. Exchange push works great. No issues. If I turn on WiFi, I can still send and receive but push is slow or does not work...I have to manually refresh. If I turn WiFi back off, push still does not work consistently until I reboot the phone.

    Anyone else notice this, come up with a fix?
     

    Advertisement

  2. ledname

    ledname Member
    15

    Jul 14, 2010
    12
    0
    15
    After more usage, I think that Exchange Push works inconsistently for me regardless of whether Wifi is turned on or the phone is restarted. Some times I get mail immediately after I receive it Outlook...other times it takes longer...other times I have to manually refresh. Anyone else having issues?
     
  3. ledname

    ledname Member
    15

    Jul 14, 2010
    12
    0
    15
    I am testing to see if switching from Smart Mode to Performance Mode in battery manager fixes this.
     
  4. pirahna

    pirahna Well-Known Member
    58

    Nov 14, 2009
    154
    13
    58
    Same problem here, no push at all. I can only check manually. I have my battery settings set for performance and push set for sync for every 15 min. ughhhh!
     
  5. shamilton0204

    shamilton0204 New Member
    5

    Aug 31, 2010
    1
    0
    5
    I can send emails from my Droid 2 corporate account just fine. I do NOT receive emails automatically even though I have it set to automatic push. Every so often the emails will come through but I usually have to manually refresh it to get all the emails. Very frustrating. If anyone figures out how to fix this issue, please let me know!
     
  6. 2horses

    2horses Well-Known Member
    68

    May 11, 2010
    583
    47
    68
    New Braunfels, TX

Share This Page

Loading...