Cropping Wallpaper Work-Around???Support


Last Updated:

  1. brokenbracket

    brokenbracket New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I've been searching on this forum for hours now and can't seem to find any information on a work-around for cropping images for the wallpaper on my Samsung Moment. I've tried "Wallpaper Set & Save" and it just crops it automatically.

    I just installed the ADW Home Launcher and I can get up to 7 screens on it... but for some reason, my phone still wants to perform as if it's running on 3 screens. So it just automatically crops it. Any ideas?
     

    Advertisement
  2. forty9er

    forty9er Active Member

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    1
    When on the screen that has the wallpaper image. Try to hold down on the screen and move your hand out toward the edge of the picture. This is how I corrected the cropping.
     
  3. brokenbracket

    brokenbracket New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Nah... here's a little more info on my situation that I forgot to include...

    I'm trying to take a 960x480 image and use it as my wallpaper, but my phone makes me crop it down to 640x480 because it doesn't realize I'm trying to use a 960x480 image for 7 screens. Instead, it thinks I'm just using 3 screens.

    What you're suggesting is just cropping the image. I want to use the entire 960x480 image... if that helps...
     
  4. htcman724

    htcman724 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    337
    Likes Received:
    86
    are you running a custom rom,kernal,or are you on stock?
     
  5. brokenbracket

    brokenbracket New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Stock I do believe.
     
  6. htcman724

    htcman724 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    337
    Likes Received:
    86
    if your running stock then theres no way around it that i know of even thought you dl the home luncher the moment is only set up to do 3 screens there for on stock it will on do 3 screens even though you have 7.
     

Share This Page

Loading...