Cupcake Manual Screen Lock


Last Updated:

  1. justforfun

    justforfun Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Hi All,

    Bofore Cupcake the Hang up button used to lock the screen, but for Cupcake it does not work, Please help me figure this out, We cannot wait 15-30 seconds to auto screen lock before we put the phone in the pocket....
     

    Advertisement
  2. RozzaC

    RozzaC Well-Known Member

    Joined:
    Feb 25, 2009
    Messages:
    647
    Likes Received:
    10
    It works fine for me in Cupcake...

    You sure it's not something you are doing wrong?
     
  3. dkaufman1

    dkaufman1 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Messages:
    1,202
    Likes Received:
    29
    If you click and hold you get a pop up window, just as before except with more options now. If you quick press it goes black. I agree, works fine.

    I wonder if there are some apps that change this function or the function of the key.

    Could that be your case?
     
  4. justforfun

    justforfun Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Thanks a lot guys for the responses...

    I am afraid, It does not work for me that way, I wonder what's blocking that feature...?
     
  5. screwthe49ers

    screwthe49ers Active Member

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    43
    Likes Received:
    1
    If the phone is rooted there is an option in "spare parts" to change the function of the red end call button. Check there to see if its been changed.
     
  6. justforfun

    justforfun Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Screwthe49ers, Thanks a lot, it helped, its working now, the phone's not rooted though!

    Appreciate the help guys!!!
     
  7. RozzaC

    RozzaC Well-Known Member

    Joined:
    Feb 25, 2009
    Messages:
    647
    Likes Received:
    10
    If it's not rooted...then you must have a developer phone...

    I don't think you can access that on a retail phone o_O
     
  8. screwthe49ers

    screwthe49ers Active Member

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    43
    Likes Received:
    1
    Glad to hear its working properly.
     
  9. justforfun

    justforfun Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0

    I have retail phone and I have got it only for about a week now and I have never rooted it!
     
  10. RozzaC

    RozzaC Well-Known Member

    Joined:
    Feb 25, 2009
    Messages:
    647
    Likes Received:
    10
    Ok then maybe I'm wrong...
     
  11. dkaufman1

    dkaufman1 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Messages:
    1,202
    Likes Received:
    29
    I was told in another thread to download the app in the market, Spare Parts mentioned above....check into that it might help.
     
  12. justforfun

    justforfun Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    it has been resolved already as mentioned above! I appreciate the concern!
     
  13. punkzanyj

    punkzanyj Well-Known Member

    Joined:
    Oct 20, 2008
    Messages:
    1,012
    Likes Received:
    72
    I downloaded spare parts the other day, and yeah, my non rooted, no dev, OTA update ONLY G1 w Cupcake seems to be able to use spare parts. Like the keyboard animation and haptic feedback options.
     

Share This Page

Loading...