Custom Ringtones issue, help?Support


Last Updated:

  1. kheovnien

    kheovnien Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    118
    Likes Received:
    4
    long story short: custom ringtones set up for 2 contacts but the same ringtone rings for both. also, whenever i answer the phone the ringtone continues to play through the ear-speaker for half a second. phone call works fine it's just annoying.
     

    Advertisement
  2. mahers

    mahers Well-Known Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    1,320
    Likes Received:
    164
    Yup...I have the same thing happen to me. Happens with vibrate too! I've learned to ignore it. I haven't tried to see if the same happens with a stock ringtone. Have you?
     
  3. kheovnien

    kheovnien Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    118
    Likes Received:
    4
    not yet. sometimes the custom ringtones work correctly and sometimes they ring the incorrect custom ringtone. do you have the issue with the phone continuing to ring in the earpiece after you answer the call?
     
  4. mahers

    mahers Well-Known Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    1,320
    Likes Received:
    164
    Yes. That's what I meant. I have one custome ringtone I use for two contacts. I have another custom one for everyone else. I never used any stock ringtones. In any case, I am getting the split second continuation of the ring in my earpiece after I answer the call. So I guess I only have one of your two issues.
     

Share This Page

Loading...