Custom Taskbars


Last Updated:

  1. supermancs

    supermancs Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    anyone know of some current taskbars that are compatible with fresh 1.1?

    I tried to flash a white theme taskbar I found but my hero got stuck at the boot up screen

    anybody know of some good ones that are safe? I'm not a huge fan of the stock fresh taskbar or the brock's replacement one

    Thanks!
     

    Advertisement
  2. supermancs

    supermancs Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Anyone?
     
  3. momoceio

    momoceio Well-Known Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    1,235
    Likes Received:
    149
  4. supermancs

    supermancs Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
  5. BSki

    BSki Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    249
    Likes Received:
    2
    how is it not compatible?

    Remember, not everything is built for use with the kitchen.
     
  6. momoceio

    momoceio Well-Known Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    1,235
    Likes Received:
    149
    I used Godzson, Brock and XweaponX task bars with Fresh 1.1...no problems for me.
     
  7. supermancs

    supermancs Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Maybe I was mistaken, but the white taskbar had my phone rebooting for 20 minutes so I thought there was an issue, I read somebody else having an issue with it too
     
  8. momoceio

    momoceio Well-Known Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    1,235
    Likes Received:
    149
    I never tried the white one...so i can't say yay or nay
     
  9. Droidone

    Droidone Well-Known Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    595
    Likes Received:
    118
    I've used the one on that link and it looks great. Only issue is if you change roms and you do a nandroid backup with the new taskbar installed, the nandroid restore will not work. Atleast in my case. Luckily I had more than one Backup in different times
     

Share This Page

Loading...