Cyanogen 6 - No Data


Last Updated:

  1. SOHurley

    SOHurley Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 1, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    51
    EVO 4G CM6 Modders, PLEASE chime in.

    The mod worked, using 6 Stable.

    Issues - Unless I am on WiFi, I can not get data outside out of my house / anywhere that does not have DATA.

    SetCPU - Is unable to save profiles and keeps asking me if my SD Card is unmounted (it is)

    ----------
    I can't receive data voicemails.

    What is wrong?
     

    Advertisement
  2. exBBuser

    exBBuser Well-Known Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    921
    Likes Received:
    123
    Definitely something when wrong when flashing the ROM,I been running CM6 both nighties and stable and never had that problem.
     
  3. SOHurley

    SOHurley Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 1, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    51
    There's a check box in Mobile Networks, but when I go to about phone, it says Mobile Network Disconnected.

    WTF?!

    I do not mind Re-Flashing if someone can help me figure out what I did wrong with flashing.

    WIFI gives me Internet

    I can get text messages without Internet.

    Facebook can NOT connect without WIFI.

    This sucks, I'm flying out of state soon, and I have no Data.
     
  4. exBBuser

    exBBuser Well-Known Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    921
    Likes Received:
    123
    This may solve it.Download MSL reader from the market run it write down the numbers.Go into ur dialer and dial ##786#(u might need to flash a sense rom for this)the hit menu,reset and type those numbers in.This will wipe everything on your phone but the SD card and the phone will go into a hands free activation like it did on day one.

    If you can do that I'm pretty sure you will fix ur data issues.If you dont wanna go thru all this you can wipe everything from recovery and reflash the ROM but you will a 50-50 chance that it may not work.
     
  5. SOHurley

    SOHurley Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 1, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    51
    Someone told me to do a nandroid restore, and now I don't have a phone, It erased the boot image off my phone.

    Does nandroid restore data settings ?

    WTF am I going to do with no MicroSD card reader.
     
  6. SOHurley

    SOHurley Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 1, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    51
    I'm going to go buy a Micro SD card reader so I can put CM6 ROM back on the it.

    With the nandroid backup that I did,

    What do I need to do to get this running again.

    Wipe Data/Factory Reset
    Wipe Cache

    Then what? Where does it read the boot image?
     
  7. exBBuser

    exBBuser Well-Known Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    921
    Likes Received:
    123
    Yes,nandroid restores everything.Go to ur nearest Walmart they go for like $15.00 just bought one on Sunday when I saw myself in a similar situation and I my nandroid on my pc.
     
  8. SOHurley

    SOHurley Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 1, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    51
    After I get it, what do I need to do to nandroid restore correctly, and for it to install the rom correctly, just put the rom on my sdcard?

    How does it detect what image/rom to use?
     

Share This Page

Loading...