CyanogenMod 6.1 hits stable release


Last Updated:

  1. jdailey1981

    jdailey1981 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    386
    Likes Received:
    12

    Advertisement
  2. jdailey1981

    jdailey1981 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    386
    Likes Received:
    12
    Maybe not.....darn it
     
  3. jdk2

    jdk2 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    230
    Likes Received:
    38
  4. androidlover14

    androidlover14 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 28, 2010
    Messages:
    325
    Likes Received:
    26
    It's in rom manager.
     
  5. virodeath

    virodeath Well-Known Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    122
    Likes Received:
    6
    Having an issue and I am not sure what the cause is. It seems that 6.0.0 is not releasing and allowing Rom Manager to upgrade.

    I try to update it, asks to backup and wipe (I select both) it reboots directly to the white Motorola "M" circle, flash's that twice then just loads up 6.0.0 again.

    I have never had that issue before, any suggestions?

    Viro
     
  6. virodeath

    virodeath Well-Known Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    122
    Likes Received:
    6
    Nevermind, it seems that if I "don't" select "Backup or Wipe Data" it will work.... Odd

    Hope it was just a bug....

    Viro
     
  7. jdailey1981

    jdailey1981 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    386
    Likes Received:
    12
    Thanks for the link!
     
  8. almahix

    almahix Well-Known Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    280
    Likes Received:
    37
    ROM Manager shows 6.1.0, but my Droid running RC5 says there is no update for that ROM. Is 6.1.0 just the RC5 renamed without the RC designation??
     
  9. Penguissimo

    Penguissimo Well-Known Member

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    272
    Likes Received:
    86
    Loving the new features (especially the power control in the notification bar—that was an inspired addition!), but there are a few random bugs that I was wondering if anyone else had run across...

    1. Tasker will not restore from Titanium Backup, nor is it visible on the Market. It seems to be the only app this is happening with; all of my other apps restored just fine, and nothing else seems to be missing from the Market.

    2. Voice Search FCs, no matter whether I accessed it by long-pressing the Search key or by opening it from the app drawer.
     
  10. CyberPitz

    CyberPitz Well-Known Member

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    303
    Likes Received:
    42
    Got 6.1 installed and good to go after doing a full wipe.

    @Pengiussimo - I was able to load Voice Search. I am at work, so I couldn't really test it out more, but it opened fine, no FC. You may be talking about using it a little further before the FC.

    Now I just gotta decide which launcher to stick with. With 6.0, I was using LauncherPro, but it would FC 99% of the time when rebooting, and I would just need to re-load it. Decisions decisions...
     
  11. lcc337

    lcc337 New Member

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I updated to the new stable cyanogenmod 6.1 and cannot get my foursquare, tweetdeck, and twitter apps on it. Anyone else having this prob? I wiped before installing the ROM. I was on the last RC before upgrading to the stable Rom
     
  12. CyberPitz

    CyberPitz Well-Known Member

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    303
    Likes Received:
    42
    Just curious, what Kernals are people using with 6.1 now?
     
  13. xsoulbrothax

    xsoulbrothax Active Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    2
    I'm using Slayher's 1.1 LFY on Interactive, no real special considerations/profiles for the screen being off yet.

    I haven't hit any major issues yet with apps not working - TiBu took 1.5 tries to restore everything going from LFY->6.1RC5, but backing up from 6.1RC5->6.1 it got all the apps back in one shot.
     
  14. virtus

    virtus Well-Known Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    166
    Likes Received:
    10
    I've been using the CM nightly builds for quite a while now... I've noticed that I occaisionally get FC's on the google apps (like Voice Search) right after I install a new nightly build. To fix it I just remove the app with TiBu, reboot, and install it from the market.
     
  15. Penguissimo

    Penguissimo Well-Known Member

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    272
    Likes Received:
    86
    Weird, I just tried wiping and re-installing for the third time, and everything worked fine. The only thing I did differently this time was download the ZIP files from the CM site and install them manually in recovery, rather than using ROM Manager as I had the first two times. Perhaps there's some bug in ROM Manager's handling of the install (and/or wipe)?

    At any rate, it's hard not to suggest this to anyone having issues. A quick Google reveals that I'm not the only one who's gotten slightly wonky results from ROM Manager.
     
  16. EAK128

    EAK128 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 14, 2009
    Messages:
    118
    Likes Received:
    10
    New to CM, is there a way to block ads? No scripts that I can see.
     
  17. defkorn

    defkorn Well-Known Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    270
    Likes Received:
    25
    There's an app called "AdFree" that has worked well for me. Only thing I get anymore are the in-stream audio ads in Pandora, which can't be blocked.

    After 2 days of trying to download CM6.1 I was able to DL without any issues this morning. Still setting it up, but my favorite feature so far is allowing a vibrate and silent option when using the volume rocker. Missed that feature the past few months. . .
     
    EAK128 likes this.
  18. Nuance

    Nuance Active Member

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    4
    Unfortunately this runs terrible on my phone, even with different kernels. Bummer.
     
  19. mihalich

    mihalich Well-Known Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    425
    Likes Received:
    44
    That's what I use too. Works perfectly...like no ads in Angry Birds, etc. I just have to reinstall the host entries via the adfree app after upgrading to a new rom. Hosts file gets wiped when you install a new one.

    Joe
     
  20. CyberPitz

    CyberPitz Well-Known Member

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    303
    Likes Received:
    42
    Oddly enough, from 6.0 and Chevy1's Kernals to 6.1 and Slayer's...I'm running infinitely faster and more reliable.

    This is the best version of CM yet. THANK YOU SO MUCH!!!
     
  21. scutzi128

    scutzi128 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Anyone having an issue flashing clockwork recovery with the included rom manager? I flash it and it says is is flashed but when I try to boot into it it just goes to sp recovery. Any one know what is up?

    Edit: Manually installed google apps. Updated rom manager from market and fixed permissions. Then I reflashed clockwork and all is good.
     
  22. soulesschild

    soulesschild Well-Known Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    144
    Likes Received:
    5
    Did a straight upgrade no wipe from 6.1 RC5, no problems. Slayer 1.6 kernel 1200 LV. Runs great.
     
  23. breadnatty08

    breadnatty08 pain rustique VIP Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    19,890
    Likes Received:
    6,118
    Sounds like it's working great for folks. Haven't been on CM since UD 1.0. Just flashed 2.4 this morning with some fun Gingerbread ports, but perhaps I'll have to give CM another shot. (btw, UD has the power controls in the notification pull down as well)
     
  24. chinkster

    chinkster Well-Known Member

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    316
    Likes Received:
    11
    anyone else getting a bug where when someone calls you the slider things to answer is upside down?
     
  25. xsoulbrothax

    xsoulbrothax Active Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    2
    Nope, definitely not. Sounds like fun though!
     

Share This Page

Loading...