CyanogenMod-6 for Hero V6.0.0 - RC1


Last Updated:

  1. andygu3

    andygu3 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    4,699
    Likes Received:
    2,081

    Advertisement
  2. andygu3

    andygu3 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    4,699
    Likes Received:
    2,081
    Froyo is here! 2.2 on our Sprint Hero!!!!
     
  3. nodrogkam

    nodrogkam Well-Known Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    158
    Likes Received:
    11
    mmm i don't like it when names of things change.

    is the google addon file the same as "google shits" that was posted before?
     
  4. ptamburino

    ptamburino Active Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    1
    this shit is amazing
     
  5. Joehunni

    Joehunni Well-Known Member

    Joined:
    May 27, 2010
    Messages:
    1,001
    Likes Received:
    77
    Can someone confirm that quirks like the led light sticking and whatever else are fixed?
     
  6. andygu3

    andygu3 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    4,699
    Likes Received:
    2,081
    Only problem I still see is the force close in the market, no big deal, nothing happens
     
    Joehunni likes this.
  7. andygu3

    andygu3 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    4,699
    Likes Received:
    2,081
    I had those problems in 810-813, they were fixed in 814
     
  8. andygu3

    andygu3 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    4,699
    Likes Received:
    2,081
    is the google addon file the same as "google shits" that was posted before?[/QUOTE]

    May have added the google search and voice actions in this one, before I had to uninstall through TB and reboot phone, then I was able to add those 2. They are pretty cool:)
     
  9. Joehunni

    Joehunni Well-Known Member

    Joined:
    May 27, 2010
    Messages:
    1,001
    Likes Received:
    77
    I haven't been running the nightlies at all, just keeping my ears open for a final-ish release. I was running the first rc1 when it was released and the market issues and led problem pushed me away as I want things to work as they should. Do you know if protected apps are showing in the market, ks uninstaller for instance?
     
  10. asiangolfer

    asiangolfer Well-Known Member

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    4
    i like! one issue i noticed so far, trackball blinks when screen is on.

    also, side question, should i be using setcpu with this update? and if i should, what should the settings be? tia
     
  11. andygu3

    andygu3 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    4,699
    Likes Received:
    2,081
    Ks uninstaller is in there, c2p.... so far I've had no trouble finding anything
     
  12. Joehunni

    Joehunni Well-Known Member

    Joined:
    May 27, 2010
    Messages:
    1,001
    Likes Received:
    77
    awesome, great news!
     
  13. andygu3

    andygu3 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    4,699
    Likes Received:
    2,081
    You can adjust trackball settings in the cyanogenmod settings, user interface, LED notifications

    You can't use setcpu until you flash overclock zip
     
  14. jwpilly

    jwpilly Well-Known Member

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    232
    Likes Received:
    30
    Is there a specific overclock zip for this rom?
     
  15. andygu3

    andygu3 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    4,699
    Likes Received:
    2,081
  16. Joehunni

    Joehunni Well-Known Member

    Joined:
    May 27, 2010
    Messages:
    1,001
    Likes Received:
    77
    they are already overclocked to 691mhz and scale on-demand so there is no reason to use setcpu.
     
  17. andygu3

    andygu3 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    4,699
    Likes Received:
    2,081
  18. andygu3

    andygu3 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    4,699
    Likes Received:
    2,081
    After setting up phone with 27 apps, couple of widgets, I had some lag. Enabled jit, changed vm heap to 24 and oc'ed to 768, the phone ran awesome.
     
    lukychmz likes this.
  19. moodswang

    moodswang Active Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    39
    Likes Received:
    3

    Hey, what does enabling jit do? and What is vm heap? Also how was your battery life after overclocking to 768 with this rom?
     
  20. Thaxis

    Thaxis Well-Known Member

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Messages:
    61
    Likes Received:
    9
    Jit: http://androidforums.com/all-things-root-droid/52072-what-jit.html

    Vm Heap: Test: How changing the max amount of memory per VM Heap can effect your ROM (Cyanogen) Ryan Olson

    As for the overclocking to 768 I wont be able to tell you. I have only overclocked to 710 (not that it should be very different). But, my battery life improved a little when i setup overclocking and underclocking.
     
    permazorch and andygu3 like this.
  21. andygu3

    andygu3 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    4,699
    Likes Received:
    2,081
    +1 Thaxis for jit and vm heap

    So far, can't tell about battery life setting it this high, but took off charger at 7am, it's 12pm, and I'm at 87%. Normal usage, calls, texts, data:)
     
  22. moodswang

    moodswang Active Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    39
    Likes Received:
    3
    Hey thanx guys that link was very helpful and informative. Last time I overclocked my phone to 768 while running fresh 2.3.3 I charged my phone to 100%, went to see a movie, walked back to my car and my phones battery was in the yellow at like 18%.
     
  23. Thaxis

    Thaxis Well-Known Member

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Messages:
    61
    Likes Received:
    9
    Did you underclock as well or just run at 768 all the time?
     
  24. moodswang

    moodswang Active Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    39
    Likes Received:
    3
    @Thaxis...No I just ran it at 768 -w no underclocking, thats probably what killed it.
     
  25. TeamTJ

    TeamTJ Well-Known Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    88
    Likes Received:
    6
    Ok, I'm an idiot.

    How do I get Visual Voice Mail on the phone after flashing this ROM?
     

Share This Page

Loading...