CyanogenMod HEPL!!!!!!!!


Last Updated:

  1. exBBuser

    exBBuser Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    921
    Likes Received:
    123
    Im trying to install the ROM and this what i get.

    assert failed:getprop("ro.bootloader")=="0.76.2000"
    E:Error in /sdcard/cm_supersonic-07192010-045042.zip
    STATUS7
    installation aborted

    Does anyone knows what this means.
     

    Advertisement
  2. exBBuser

    exBBuser Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    921
    Likes Received:
    123
    thank u all for ur help,I alredy figure it out.MODD please delete this thread.
     
  3. eastridge23

    eastridge23 New Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    What was the problem? I am having the same problem. Please help.
     
  4. hawkijustin

    hawkijustin Well-Known Member

    Joined:
    Jun 13, 2010
    Messages:
    247
    Likes Received:
    85
    yeah im also having the same problem and NOBODY seems to know why
     
  5. cabbie

    cabbie Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    1,344
    Likes Received:
    553
    exactly how are you trying to put this on your phone? you need to post more details surrounding your experience
     
  6. kmoon89

    kmoon89 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    99
    Likes Received:
    14
    Yeah, same problem for me...It didn't flash as easily as Baked Snack, which was just a couple clicks. I've tried flashing it about three times from the boot/recovery screen, as well as through ROM Manager (having to manually restore each time as well, what a pain) and still no success. I've tried flashing Damage Control and Fresh as well, but neither seem to boot as well :(. I wonder if it's because of anything I'm missing or wrongfully installed.

    I'm rooted with unrEVOked 3 and running Baked Snack. Anything?
     
  7. exBBuser

    exBBuser Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    921
    Likes Received:
    123
    That's the reason why it aint working,I was rooted with unrevoked went with Simple Root(3 steps one)that solved it for me.So I guess I can say that CM6 DOES NOT WORK WITH UNREVOKED,if Im wrong someone please correct me.I dont want to misinforming others.
     
  8. kmoon89

    kmoon89 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    99
    Likes Received:
    14
    How unfortunate...Since Simple Root just wouldn't recognize my device for any reason. I'm going to try to fully unlock the NAND now and hopefully get this bad boy up sometime soon.
     
  9. exBBuser

    exBBuser Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    921
    Likes Received:
    123
    thats weird.which one of the 2 are u using.Did u check debugging?
     
  10. kmoon89

    kmoon89 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    99
    Likes Received:
    14
    Yeah, I did. Did a bunch of reboots, resets, and still nothing with Simple Root, so I went to unrEVOked.
     
  11. exBBuser

    exBBuser Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    921
    Likes Received:
    123
    which one u did the 3 steps or the 4 steps one.
     

Share This Page

Loading...