Cyanogenmod launchet question


Last Updated:

  1. Jeffruby

    Jeffruby Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    462
    Likes Received:
    27
    ssrry for so many qs, but on launcher, how do u limit how many screens. Also i am unable todrag any app icons to bottom row. Are there settings somewhere
     

    Advertisement
  2. UBRocked

    UBRocked VZW Nexus Please!!! VIP Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    4,335
    Likes Received:
    1,563
    From your Homescreen, press menu > configure > set number of screens.
     
  3. Jeffruby

    Jeffruby Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    462
    Likes Received:
    27
    Wth, i dont have anyconfigure option when i hit menu
     
  4. OMJ

    OMJ Bazinga VIP Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    3,288
    Likes Received:
    825
    you have the launcher and it sounds like you are looking for helix launcher. It available on the market
     
  5. Jeffruby

    Jeffruby Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    462
    Likes Received:
    27
    I thought newest cyanogen mod u could drop icons on bottom row.hmmm
     
  6. UBRocked

    UBRocked VZW Nexus Please!!! VIP Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    4,335
    Likes Received:
    1,563
    You running version 5.0.5.7? You should try 5.0.5.6 if you want the 3d launcher (helix2). The new build has some issues with the 3d launcher. I would recommend using helix...not helix2.
     
  7. OMJ

    OMJ Bazinga VIP Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    3,288
    Likes Received:
    825
    5.0.5.4 is actually the last version with helix 2. 5.0.5.6 doesnt have any 3d launcher.
     
  8. UBRocked

    UBRocked VZW Nexus Please!!! VIP Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    4,335
    Likes Received:
    1,563
    You sure about that? I was running the 5.0.5.6 and I've got launcher2 running on it (i don't really see a difference between launcher2 and helix2)...but I'm sure it was there. I can restore my backup and verify later.
     
  9. OMJ

    OMJ Bazinga VIP Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    3,288
    Likes Received:
    825
    yea I am sure. That was the only thing different about 5.0.5.7 from .6 that koush got the 3d launcher working
     
  10. Redflea

    Redflea Well-Known Member

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    2,623
    Likes Received:
    289
    Go to the market and download HelixLauncher 1.2a.

    After installing, press your Home key and you'll get a dialog asking you to choose your home screen and whether to set it as the default.

    Choose set as default and then tap on HelixLauncher.

    Then when Helix launcher starts, Menu>Configure to set the number of home screens, etc.

    Do not use Helixlauncher2 from the market - bad things will happen.
     
  11. UBRocked

    UBRocked VZW Nexus Please!!! VIP Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    4,335
    Likes Received:
    1,563
    You're right...my bad. Didn't upgrade cause I was using the 3d launcher. oops! you know...I tried to upgrade to 5.0.5.7 twice and couldn't get the 3d launcher to work...that was with formatting.g system and data.
     
  12. Jeffruby

    Jeffruby Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    462
    Likes Received:
    27
    So if i piy jelix,same as .6? As of now cant even alter amount of screens
     
  13. OMJ

    OMJ Bazinga VIP Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    3,288
    Likes Received:
    825
    Jeff d/l helix 1.2 its what your looking for. You can change number of home screens and dock icons at the bottom. It used to be included in cm but is not currently due to a change is aosp code that made it not work
     

Share This Page

Loading...