DamageControl v2.08.1 Clock/Date 24 hours off / Weather widget issue too.


Last Updated:

  1. mslisaj

    mslisaj Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    367
    Likes Received:
    6
    When I installed DamageControl v2.08.1 on my cdma Hero the calendar and date are 24 hours off! Time is correct but it's the next day. When I did a back up of this install it even used the wrong date on the backup. Anybody seen this before? Any know fixes? I have a bunch of small issues that I think with patience I may be able to work around but this clock/date thing has me puzzled.


    Also has anyone figured out how to put a custom city in for the weather widget and not one of the ones listed but for example a small town (any town) some where in the USA? I could do this on my 1.5 but this weather widget acts like the clock and you can only use their listed cities.

    I'll take all the help I can get and thank you for it too.........

    Lisa :confused:
     

    Advertisement
  2. lopezpm

    lopezpm Well-Known Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    218
    Likes Received:
    26
    I have not heard of the time problem. What is your setting under
    Menu-->"Date & Time"? If "Automatic" is checked, uncheck it and see if that helps or manually set it. If that fails try wiping and reflashing DC.
     
  3. mslisaj

    mslisaj Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    367
    Likes Received:
    6
    worked like a charm........... Thanks you.

    Lisa
     
  4. lopezpm

    lopezpm Well-Known Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    218
    Likes Received:
    26
    No problem
     

Share This Page

Loading...