data connection fix


Last Updated:

  1. grrrizo

    grrrizo Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    2
    I was having problems w the data connection in 1.6no twiz.I googled prob and found nexus one users having similar issues.I would loose data connection or switch constantly to 2g.Anyways to fix this Under Settings > Wireless & networks > Mobile networks > Access Point Names: I changed the 'T-Mobile US' APN from epc.tmobile.com to internet2.voicestream.com.You can also use wap.voicestream.com.After switching i reboot and prob gone.Posting this cuz i no a few others were having similar issues here and hope this helps.:D
     

    Advertisement
    thegame3202 likes this.
  2. thegame3202

    thegame3202 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    233
    Likes Received:
    52
    Hmm, guess I'll have to try this :) Hope it works! Thanks!
     
  3. thegame3202

    thegame3202 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    233
    Likes Received:
    52
    Works great for me so far!
     
  4. lviv73

    lviv73 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    144
    Likes Received:
    13
    internet2.voicestream.com and wap.voicestream.com supposed to be slower than epc.tmobile.com
     
  5. BH_MAN

    BH_MAN Well-Known Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    1,381
    Likes Received:
    1,667
    it is... I only recommend using this if your having Data issue's.
     
  6. grrrizo

    grrrizo Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    2
    This was for the original 1.6 factory and 1.6 no twiz.Currently on the updated 1.6 w twiz and am not having data problems.BTW i love this rom and great battery life.THANKS BH_MAN
     
  7. Laron225

    Laron225 Active Member

    Joined:
    Mar 5, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Tried this so far worked. I used to get dropped from 3g to 2g during phone calls and couldn't figure out why. Everytime I got a call the 3g would drop. Well I did this and it stayed on. Now to see if it works at home. Thanks for the fix!!!
     

Share This Page

Loading...