DE03...missing Apps and freezingSupport


Last Updated:

  1. Ferret

    Ferret Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    2
    Hey, Group:
    Well...I updated to DE03...and *love* it...with a couple of exceptions....

    First, I seem to be missing my Voicemail app.
    The phone works...but there is *no* indicatoin of any voicemails.... unless, of course, I dial my own number....at which point the pleasant voice says: "You have 15 new voicemails...First new voicemail..."
    So...what did I *fail* to install? (and yes...I'm using the basic phone dialer...nothing fancy...and BTW...my Contacts are fine...)

    And second...my Calendar App seems to be messed-up...the Icon is there...but when i open it...it force-closes immediately.

    Third...i seem to have issues with my GPS...perhaps The Navigator is greedy...but it seems that something in my GPS doesn't like to share...if i try and use two different apps that utilize GPS...it stops working, and i have to reboot to get the GPS to function again.

    Lastly...i seem to get a black-screen lockup for no discernable reason....pulling the battery fixes it...but that is (obviously) pretty annoying.

    Any help would be appreciated!
     

    Advertisement
  2. Sorian

    Sorian Well-Known Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Sounds like the flash to DE03 failed a bit, recommend doing it again, should fix the problems.
     
  3. ovrrdrive

    ovrrdrive Well-Known Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    1,215
    Likes Received:
    389
    Is this on the un-rooted version of dd03 from Sprint?

    If so nothing that comes with it should fc. I agree with above, reflash it.
     
  4. Ferret

    Ferret Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    2
    Actually...it's Joey's version...and i'm rooted...((should have mentioned that...*duh*)
     
  5. ovrrdrive

    ovrrdrive Well-Known Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    1,215
    Likes Received:
    389
    I'd still try to just reflash it... If you still have problems reflash to stock with root, then joeykrim version of choice and try it again. I think sometimes you need to restore it to stock then flash your custom rom. I did that when I did the last Ultimate rom and it works great. I got a few fc's when I first flashed it but now that it's been on there a while I'm not getting any errors at all.
     
  6. dntesinfrno

    dntesinfrno Well-Known Member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    376
    Likes Received:
    71
    Agreed, if the stock flash is ok then you know it was just a bad flash or the download got corrupted or something. If you still are having problems with stock 2.1 then it sounds more like a hardware problem, especially the gps, and you need to talk to sprint about a replacement.
     

Share This Page

Loading...