Dead Camera


Last Updated:

  1. tbl

    tbl Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 15, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    5
    Had the phone less than a week and the camera is dead.

    Rebooted, factory reset, still no joy.

    Press the camera app and either nothing happens at all, or you get a weird Cyan 'untuned telly' look all over the place.

    Gutted.
     

    Advertisement
  2. lekky

    lekky Lover VIP Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    5,252
    Likes Received:
    1,266
    Get a replacement!
     
  3. tbl

    tbl Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 15, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    5
    ... umm of course.

    However, it was an FYI post in case anyone else's camera develops a fault
     
  4. JasonC

    JasonC Well-Known Member

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    317
    Likes Received:
    38
    Ah yes, Cyan is one of the colours that I have had appear when using my camera! I also get the image split into 4 as well though (see my other thread). My camera is not dead though and is working at the moment, it seems to get this problem at random.
     
  5. tbl

    tbl Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 15, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    5
    This was like a weird 'robocop' effect (if you get what I mean) where there would be random cyan lines across the viewfinder then complete darkness.
     
  6. lekky

    lekky Lover VIP Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    5,252
    Likes Received:
    1,266
    sounds like a cool feature if you could turn it off :p
     
  7. Smokinjoe18

    Smokinjoe18 Active Member

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    2
    Yep looks like it could become a common fault this one, first time using camera yesterday and it happened to me screen split in 4 with cyan colour, took a photo once it settled (switch app on/off a few times) then added it as a contact picture and when i looked at the contact picture a few hours later half the picture was missing strange!!

    Anyone else having these issues Thanks...
     

Share This Page

Loading...