debranding x10a to x10iSupport


Last Updated:

  1. Kyrotech

    Kyrotech Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    86
    Likes Received:
    12
    Hi guys,

    I de-branded my x10a yesterday and now its been converted to an x10i
    after serveral attempts to convert back with my original roms, it still read x10i

    is there a way to convert back? If not, does this change anything in the future for my updates?
    do i need to use the "i" roms from now on?

    thanks in advance guys
     

    Advertisement
  2. huntleth

    huntleth Well-Known Member

    Joined:
    Jun 26, 2010
    Messages:
    180
    Likes Received:
    25
    If I remember correctly, the issue you will have is updating through SEUS or OTA. You should still be able to update manually though.

    I can't see why you won't be able to put it back to x10a though. Have you tried resetting to old x10a firmware and then going forwards to new x10a firmware?
     
  3. Kyrotech

    Kyrotech Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    86
    Likes Received:
    12

    thanks for the reply, I actually rooted my phone and brought it back to the "a"
    and you're right about the updating part, I have to do everything manually now, which is a good thing, cuz updates aren't always the best thing to do ;)

    thanks again for the reply
     
  4. evildrag

    evildrag New Member

    Joined:
    Nov 16, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi.
    im new here, but it seems you can help me a lot.
    I have an x10a 1.6 and i flashed into 2.1 nordic and now its x10i
    i would like to return to x10a but with 2.1
    rigth now its rooted, would you mind to explain me how to do it?
    i have my own guess, that is reflashing with flash 10.1 but with the x10a fw, but havent find it yet.
    Please tell me how to back into a x10a
    thank you
     
  5. dabeet

    dabeet New Member

    Joined:
    Feb 6, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    how to debrand x10a with android 1.6 to x10i??plz suggest!
     
  6. baz@gmx.co.uk

    baz@gmx.co.uk Well-Known Member

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Messages:
    121
    Likes Received:
    6
  7. X10iUser

    X10iUser Well-Known Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    332
    You can just edit the build.prop to change it to a or i.
     
  8. baz@gmx.co.uk

    baz@gmx.co.uk Well-Known Member

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Messages:
    121
    Likes Received:
    6
    Wow, is it honestly just a name? - i knew it was something like "a" for America and "i" for international!!!
     

Share This Page

Loading...