Default browser issueSupport


Last Updated:

  1. clokwork

    clokwork Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    It seems after the device has been running for a day or two, the internet browser will cease to fully load web pages. The load bar will get to some point and stop and the page never fully loads. No other web based apps are affected. At first I would restart the device and that, of course, would fix it. Lately I ended up just force stopping the browser and that fixed it as well, but this is a bit annoying.

    Anyone else experiencing this? I saw something a tad similar in the Eris forum, but didn't quite seem like the same issue. I also searched here, but didn't see the exact same problem.
     

    Advertisement
  2. clokwork

    clokwork Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    anyone?
     
  3. WizeGuyDezignz

    WizeGuyDezignz Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    850
    Likes Received:
    180
    I have experienced this as well and had to resort to restarting the phone like you said. I will be following this thread.
     
  4. fortesquieu

    fortesquieu Well-Known Member

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    1,079
    Likes Received:
    144

    Yes, I have had the similar problems a few times. I ended up using another browser. Or I had to keep refreshing.
     
  5. clokwork

    clokwork Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Glad to know that I am not the only one. This is very annoying. I end up finding out when my facebook emails point me to the touch.facebook page and nothing ends up showing. I then go on to try other web pages only to find they may halfway load at most. If this is somewhat widespread, hopefully this gets fixed.
     
  6. nickmnusa

    nickmnusa Active Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    1
    I have this issue also. I have also noticed that the bookmark widget wont always go to the bookmarks
     
  7. clokwork

    clokwork Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    I put a ticket in with HTC. Hope to hear something.
     
  8. TangledThorns

    TangledThorns Well-Known Member

    Joined:
    May 9, 2010
    Messages:
    93
    Likes Received:
    20
    Here is what fixed it for me. Open browser, menu, then windows. I killed all the windows opened and the browser worked normally for me. I think it's a bug with the browser trying to play different windows.
     
  9. kxs783kms

    kxs783kms Well-Known Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    84
    Likes Received:
    3
    Did you happen to take your sd card out of another phone and put it in the Incredible w/o formatting it?
     
  10. Lancedroid

    Lancedroid Active Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Get Xscope. Seriously.
     
  11. clokwork

    clokwork Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    You bring up a good point with the extra windows. I will keep an eye on that.

    Regarding the SD card, you bring up a good point. I actually did remove my SD card from my BB and put it in the Incredible to format it. I hope this didn't screw anything up.
     
  12. Lev16

    Lev16 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 4, 2010
    Messages:
    199
    Likes Received:
    27
    Check. I've had this happen as well.

    On a side note: Go download Dolphin HD browser. Just released. It's awesome
     
  13. clokwork

    clokwork Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Seems one of the issues is how many browser windows are open. As general maintenance, I go in and close all open windows. This helps prevent the browser issue.
     
  14. zeuswsu

    zeuswsu Active Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    12
    I've had this happen to me with only one window open so I'm not sure that's the problem. Glad I'm not the only one with this problem...might try dolphin if this keeps happening.
     
  15. radworm

    radworm Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    189
    Likes Received:
    18
    I would highly recommend downloading the Dolphin HD browser. It was just recently released through the Android Market. It is awesome. I like the built-in gestures feature with the small icon in the bottom corner. It loads webpages real fast too. Probably the second best app I've downloaded after Vlingo.
     
  16. navinrh

    navinrh New Member

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    for me it happens with all browsers, including the wonderful Xscope.
     

Share This Page

Loading...