Defective Telus Milestone. Help!Support


Last Updated:

  1. unquick

    unquick Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    So the misfortune started when I bought a Telus Milestone from local CL...
    Before bought it, I tested the phone and it was working...except I did not test the wifi(so next time when you buy a phone from CL you better meet at a place where has free public wifi access). After I got home, I tried wifi. Did not work. Tried it at another location. Did not work. Tried it at school. Did not work.
    Call the person. His cellphone was off...

    I immediately called Telus, hoping that they will replace the phone(I believe it's just defective wifi chip. 3G data and phone works just fine). They said they need to speak with the person who bought it(Obviously it's not gonna happen and me myself don't even have a Telus account).

    So now I m stuck with a defective Milestone with no extra cash to buy another one. What should I do? :confused:
     

    Advertisement
  2. gilbilly

    gilbilly Active Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    go through motorola directly rather than Telus. They should still honor the warranty
     
  3. unquick

    unquick Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Thanks for the reply. But what should I tell Motorola? I bought the phone from a third party? And what if they ask for a receipt? Thanks.
     
  4. BTMoonlight

    BTMoonlight Active Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Could try small fibbing like..
    "I've lost the receipt!"
    Telus will only replace the phone if you are under the protection plan/ owner of the phone


    And, what do you mean wifi doesn't work? What exactly happens?
     
  5. unquick

    unquick Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Everytime I connect to Wifi, it automatically disconnects. Sometime it won't even connect at all. There is never a real connection. Data never really worked based on wifi alone.

    I will try to call Motorola on Monday. I ll keep it posted. Thanks for the advice:)
     

Share This Page

Loading...