Defrost Rom Email Problem


Last Updated:

  1. Murgy91

    Murgy91 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Hey, just changed to defrost rom.. works brilliant this time!

    Only problem is the email... on the default rom it allows you to skip past options if it cant connect to it.. eg not been able to connect to your smtp server. if it canbt connect it says cant promise it will work while sending but you can continue.... if that makes sense lol.


    With this one if it doesnt connect it wont let you.

    My email smtp is smtp.dsl.pipex.com

    However i believe the three network which i am on block the port this ISP uses... so i cant send mail from my phone.

    How can i get round this? im not to bothered about the fact i cant send... but because of the menu option it wont let me finilize to recieve?

    im so rubbish at explaining myself...

    Hope this makes sense guys?

    Luke
     

    Advertisement
  2. anoniemouse

    anoniemouse Well-Known Member

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Messages:
    1,514
    Likes Received:
    237
    Does the rom provide you with the option to set up manually, as this may provide a way round it
     
  3. SUroot

    SUroot Well-Known Member Developer

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    23,925
    Likes Received:
    5,304
    Yes, Menu>Accounts>Menu>add account>Manual set up.

    Its the Android default mail app. DeFrost is an N1 port.
     
  4. Murgy91

    Murgy91 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    I don't have accounts n menu and under settings it doesn't work tried already...... I'm having a problem downloading things from the market now.... hmmmm any ideas was getting k9 but cant download anything now.... any ideas?
     
  5. SUroot

    SUroot Well-Known Member Developer

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    23,925
    Likes Received:
    5,304
    Open email and press menu and choose accounts from that menu. In the accounts screen press menu....etc

    Did you install.the radio when you installed the rom?

    Did you do a wipe?

    If so did you restore anything from your previous Rom?

    Using what and what did you restore?
     

Share This Page

Loading...