1. Introducing Channels - a new way to chat with other Android users!
    Dismiss Notice

defunct


Last Updated:

  1. dragonhart6505

    dragonhart6505 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 4, 2012
    Messages:
    1,096
    Likes Received:
    343

    Advertisement
  2. cooldudezach

    cooldudezach Well-Known Member

    Joined:
    Jun 27, 2011
    Messages:
    556
    Likes Received:
    194
    This image should be good to go. Just flash it in CWM.
    edit:removed
     
  3. rbheromax

    rbheromax Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 22, 2012
    Messages:
    1,927
    Likes Received:
    440
    okay cool. i will update OP with link
     
  4. dragonhart6505

    dragonhart6505 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 4, 2012
    Messages:
    1,096
    Likes Received:
    343
    Appears to be no advanced backup option :-/ gonna test the latest for you
     
  5. dragonhart6505

    dragonhart6505 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 4, 2012
    Messages:
    1,096
    Likes Received:
    343
    Error on dev-hst link
     
  6. cooldudezach

    cooldudezach Well-Known Member

    Joined:
    Jun 27, 2011
    Messages:
    556
    Likes Received:
    194
    Are you getting a blank screen? Refresh it until it appears. dev-host is a bit buggy tonight :eek:
     
  7. dragonhart6505

    dragonhart6505 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 4, 2012
    Messages:
    1,096
    Likes Received:
    343
    It was saying something went wrong. Downloading now though. Here's hoping I dont get caught out too. Like I said I have the official update.zip so i should be ok. If I get caught out I'll be off til tomorrow. Do you have the stock recovery img available just as a precaution?
     
  8. cooldudezach

    cooldudezach Well-Known Member

    Joined:
    Jun 27, 2011
    Messages:
    556
    Likes Received:
    194
    I have stock everything, so no worries there ;) I took the time to make a complete before-network-activated backup. I would like to get a new device, and make a literal before-turned-on backup of all the partitions, to return it to true stock. But that's money I don't have right now.
     
  9. rbheromax

    rbheromax Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 22, 2012
    Messages:
    1,927
    Likes Received:
    440
    well you could just exchange for another device....say the radio didnt work correctly or something :p lol
     
  10. dragonhart6505

    dragonhart6505 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 4, 2012
    Messages:
    1,096
    Likes Received:
    343
    Bahh status 6 again
     
  11. junkie2100

    junkie2100 Well-Known Member Developer

    Joined:
    Mar 11, 2012
    Messages:
    3,284
    Likes Received:
    679
    hell you could make the radio not work, just format the radio partition lmao. or you could break the ril or somethin
     
  12. cooldudezach

    cooldudezach Well-Known Member

    Joined:
    Jun 27, 2011
    Messages:
    556
    Likes Received:
    194
    I may just do that. I totally didn't do that with the Kyocera Rise when it was on black friday sale, what, two years ago or something. >.> At this point, they deserve it. Jerks.
     
  13. dragonhart6505

    dragonhart6505 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 4, 2012
    Messages:
    1,096
    Likes Received:
    343
    Hahahahaha I see my girlfriend wasnt the only one enticed by those cheap bastards. I been telling her forever to get rid of that damn thing, hell my flip phone was better than that piece of junk. Id have rather had a blackberry curve 8530 again! Then we saw this phone and my first instinct was to look up its specs and it was in our basket a minute later. ^_^ now lets make this baby purrrrr
     
    Slayer72 likes this.
  14. cooldudezach

    cooldudezach Well-Known Member

    Joined:
    Jun 27, 2011
    Messages:
    556
    Likes Received:
    194
    If you head over to the Rise forums, you'll see I was the one that started the dev movement there too. HOWEVER, they're 'cheap bastards', as you put it, and won't budge for shit. They could have only 1 customer left, and they wouldn't unlock the bootloader for him.

    I didn't even look up the specs for this phone until I got home. I was debating between this and the Event (Both of the $20 VM Black Friday phones) and Target was my first stop, which had this one. Took one look at it, and I had one in my hands XD I'm glad I went with this one, considering the Event is a Rise/Hydro minus the keyboard/waterproofing. All three are in the same rotting boat.

    ANYWAY, this link should work now. I tested it on my phone, and the script ran without errors.
    edit:removed
     
  15. zeruth

    zeruth Member

    Joined:
    Dec 11, 2013
    Messages:
    18
    Likes Received:
    2
    Cooldudezach - simple typo in your build 'boot.img"));' removed the extra one and it installed just fine, and good news!

    IT BOOTS!!!

    currently getting system tuner to check the clock, etc. THANKS!!!!!!
     
    Slayer72 likes this.
  16. dragonhart6505

    dragonhart6505 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 4, 2012
    Messages:
    1,096
    Likes Received:
    343
    When you say "tested on my phone" do you mean you have successfully booted with the modded kernel?
     
  17. cooldudezach

    cooldudezach Well-Known Member

    Joined:
    Jun 27, 2011
    Messages:
    556
    Likes Received:
    194
    Tested = installed with CWM via sideload, and booted.
     
  18. dragonhart6505

    dragonhart6505 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 4, 2012
    Messages:
    1,096
    Likes Received:
    343
    Never mind, we have our answer! Get back asap and let us know the max clocking info. :singing "anticipation...ooooooo":
     
  19. zeruth

    zeruth Member

    Joined:
    Dec 11, 2013
    Messages:
    18
    Likes Received:
    2
    I can confirm that the latest zip installs from cwm/boots succesfully =) (If he fixes that typo)
     
  20. cooldudezach

    cooldudezach Well-Known Member

    Joined:
    Jun 27, 2011
    Messages:
    556
    Likes Received:
    194
    Yeah, my bad. It wasn't a typo per se, I just forgot to ensure that the "assert(" was still there, which was what the ");" was for. Added the assert back, and that's what the latest link is. It worked fine for me, so let's hope it works for everyone else too!
     
  21. cooldudezach

    cooldudezach Well-Known Member

    Joined:
    Jun 27, 2011
    Messages:
    556
    Likes Received:
    194
    Should be 1.944MHz ;)
     
  22. dragonhart6505

    dragonhart6505 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 4, 2012
    Messages:
    1,096
    Likes Received:
    343
    If I'm not back in 5 mins, expect the worst >_<
     
  23. dragonhart6505

    dragonhart6505 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 4, 2012
    Messages:
    1,096
    Likes Received:
    343
    On my girlfriends awe. Got stuck at black screen with red light and wouldnt go any further. Restoring my CWM backup now. Should I do this from a factory reset?
     
  24. cooldudezach

    cooldudezach Well-Known Member

    Joined:
    Jun 27, 2011
    Messages:
    556
    Likes Received:
    194
  25. cooldudezach

    cooldudezach Well-Known Member

    Joined:
    Jun 27, 2011
    Messages:
    556
    Likes Received:
    194
    No, that was my fault. There were two typos, and I didn't see the second one. Fixed it as well, reupped. New link posted.
     

Share This Page

Loading...