Desire on Virgin (uk) not branded?


Last Updated:

  1. Jake_P

    Jake_P New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I have just put my wifes orange sim into my virgin mobile desire and when it booted up it showed the virgin animation but then on the lock bar it said orange and i was able to make calls. I know this sounds stupid to even ask but i am presuming then that the phone that virgin has provided me with is sim free otherwise how come i could make calls using the orange sim.
     

    Advertisement
  2. SUroot

    SUroot Well-Known Member Developer

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    23,925
    Likes Received:
    5,304
    Yes its sim free (unlocked) if an orange sim can make calls.#

    It IS branded though. Being branded and being locked are 2 seperate things., branded means it has the carrier (or supplier) brand on it (logos etc). Being locked means it only works on that network
     
    Jake_P likes this.
  3. kopite72

    kopite72 Well-Known Member

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    49
    Likes Received:
    6
    Good to now, i got my virgin HTC last month. Got to say very impressed with it, great coverage at home & office. Was worried as some people on here moaning they had to send it back as coverage so crap. Used to be on Orange & have to say Virgin coverage just as good
     
  4. Jake_P

    Jake_P New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I was also on orange. I swithced to Virgin as they piggyback on t-mobile but seem to be
     
  5. kopite72

    kopite72 Well-Known Member

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    49
    Likes Received:
    6
     
  6. Kenty1981

    Kenty1981 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    46
    Likes Received:
    4
    Im on Virgin to, my only disappointment is that they havnt released the latest software update as yer 1.21...... and we are still stuck on build 1.15 - im just hoping when Froyo does come out that they get themselves into gear and get it rolled out asap!
     
  7. thelodger

    thelodger New Member

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I am with T-Mobile and have just upgraded (yesterday) but I upgraded by going into CarephoneWarehouse, who simply logged into my account and renewed my tmob contract and give me 2 new unbranded desires, for my tmob account. Result no tmobile branding!
     

Share This Page

Loading...