Desire X3


Last Updated:

  1. huytung

    huytung Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    65
    Likes Received:
    4
    Anyone excited that they finally got the RIL working? Who's jumping the gun and switch over when they release X3? I love cyanogen so far but i probably go and test it out and see what's people been waiting for.
     

    Advertisement
  2. dmodert66

    dmodert66 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    1,553
    Likes Received:
    221
    I will only if the RIL is included with the rom. Otherwise, I'll just wait until the RIL update comes out, then install them both together...
     
  3. ska.t73

    ska.t73 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    1,659
    Likes Received:
    305
    A little too early for me... Gonna let them get most of the bugs out and see how it runs on other folks phones before I put it on my Droid.

    BTW what is an RIL?
     
  4. GirLuvsDroid

    GirLuvsDroid Well-Known Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    1,307
    Likes Received:
    515
    tireironmike and ska.t73 like this.
  5. ska.t73

    ska.t73 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    1,659
    Likes Received:
    305
    Thanks... that makes sense... :)
     
  6. xScopex

    xScopex Active Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    28
    Likes Received:
    4
    I think when this comes out it will be my new rom. I loved it when I tried X1 now that the phone is working right it will be awesome.
     
  7. dmodert66

    dmodert66 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    1,553
    Likes Received:
    221
    I know you guys already searched it out, but for anyone else wondering, it is basically what makes the "Phone" portion of the phone work...
     
  8. bgish3

    bgish3 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    so did they give a time frame on a release or no?
     
  9. radikal

    radikal Well-Known Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    928
    Likes Received:
    10
    no time frame, geektern says SOON, not now, but soon. They are polishing some things but won't say WHAT
     
  10. bgish3

    bgish3 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    eh i guess i can wait i just really wanna flash it asap cause i had sense on my g1 and once i got ahold of that i never changed roms again
     
  11. sukanas

    sukanas Well-Known Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    hm.. now with the incredible dump, didn't they kind of 'waste' their time? sorry to sound harsh on the devs who worked extremely hard.
     
  12. yournamepenor

    yournamepenor Well-Known Member

    Joined:
    Mar 3, 2010
    Messages:
    155
    Likes Received:
    6
    well no not entirley they can use parts of the incredible dump AND the desire. thatll be sick. i flash this fo sho when it comes out if i dont have to partition cuz i am shit at adb. hopfully they will have that fixed. this will definantly be a big hit when the official release comes.
     
  13. dmodert66

    dmodert66 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    1,553
    Likes Received:
    221
    Same here, but I think we will still have to partition. I saw it mentioned in one of the threads that HTC built it that way (to utilize partitions) and that it can not be changed...Not sure though. TBH, it's the reason I never played around with X1 or X2. But as long as the RIL is confirmed working, I'm going for it..
     
  14. shizzy1427

    shizzy1427 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    463
    Likes Received:
    36
    You can use ROM Manager to partition if you really wanna do it but are worried about messing up
     
  15. radikal

    radikal Well-Known Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    928
    Likes Received:
    10
    rom manager does not give you enough space for this rom
     
  16. dmodert66

    dmodert66 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    1,553
    Likes Received:
    221
    Yep, but there are scripts that shouldn't be too hard to use (I mention that not for you radikal, I know you know...It's for the others)..
     
  17. shizzy1427

    shizzy1427 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    463
    Likes Received:
    36
    Ahh, thats my bad, i didnt know rom manager didnt let you pick how much space to partition
     
  18. radikal

    radikal Well-Known Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    928
    Likes Received:
    10
    It lets you pick 3 slots of space... none of them are big enough plus it costs 4 bucks to format an sd for that :) so if ya don't have rom manager, blah. They should package it and make it work I think
     
  19. dmodert66

    dmodert66 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    1,553
    Likes Received:
    221
    I just asked Boostdscoob about it. He said the following over at AD...

     

Share This Page

Loading...