Desk Cradle problem with update


Last Updated:

  1. pmmartin

    pmmartin Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    I noticed one post on the temperature not working on the desk cradle after the update. I have the same issue. Has anyone discovered a fix for that yet. I have tried everything I could think of and still have no temperature dusplay.
     

    Advertisement
  2. Hegemony

    Hegemony Well-Known Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    313
    Likes Received:
    23
    I also have this problem. Only mildly annoying though.
     
  3. crowell392

    crowell392 Active Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    i think it is a dock runner problem ,not the cradle i have the same problem
     
  4. 928Droid

    928Droid Member

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    22
    Likes Received:
    1
    I think it is an Accuweather problem, not the phone.
     
  5. Joewoowoo

    Joewoowoo Well-Known Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    260
    Likes Received:
    7
    Yes I recieved the update last night and so far I am haveing a few issues. Like you my temp on my multimedia station does not display the temp. Also my volime is over all lower when I have the volume all the way up . and I hate the new lock screen which if you dont unlock it immedietly it times out within 5 seconds and goes back to sleep, very annoying to say the least. :eek:
     
  6. Clementine_3

    Clementine_3 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    4,224
    Likes Received:
    3,504
    The temperature issue has been a problem for a while now, it's been intermittent for a few weeks at least. It will show and then disappear or not show at all. It was happening well before the update.
     
  7. 928Droid

    928Droid Member

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    22
    Likes Received:
    1
    We need an update that alloows us to chose the weather provider we want for the MM screen.
     
  8. The_Chief

    The_Chief Accept no imitations! Moderator

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    12,268
    Likes Received:
    11,700
    I agree. The problem is too big to be a phone or an update issue. Accuweather must be messed up.
     
  9. willi123

    willi123 New Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I just got the multimedia dock yesterday and accuweather can't get my location. It will find my lat and long, but can't identify. When I try manual it can't find Atlanta GA. On the droid when not docked accuweather works fine. any ideas?
     
  10. istolvampire

    istolvampire Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    503
    Likes Received:
    35
    I agree
     
  11. ocman

    ocman Well-Known Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    61
    Likes Received:
    1
    Its accuweather. Nothing to do with the update or droid. It could not even locate my city last night.
     
  12. willi123

    willi123 New Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    same deal, can't find city
     
  13. mazz0310

    mazz0310 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    587
    Likes Received:
    38
    I agree. I believe it is an accuweatherproblem. It was working yesterday morning and last night it wasn't.
     
  14. aguillon5

    aguillon5 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 14, 2009
    Messages:
    107
    Likes Received:
    3
    I have the same problem but only in cradle. If I take my droiiiiid out of the cradle and manually go to accuweather it works just fine. Let us know if you are eperiencing the same thing. Has anyone tried uninstalling and reinstalling accuweather?
     
  15. droidn

    droidn Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Same here, glad I am not the only one. I had no issues with getting the temp pre upgrade...
     
  16. fortworthbret

    fortworthbret Well-Known Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    65
    Likes Received:
    1
    no update yet, and same issue on 2 droids at my house (the room just seems cooler with a droid on each nightstand).

    I figured it was with accuweather.

    I'm waiting for root to allow me to chance a few things on that screen (lime change the music icon to open pandora, etc, etc)
     
  17. juiceks114

    juiceks114 Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    I just recently purchased the dock and the weather part worked fine for me on Tuesday Night, December 8, 2009, but it did not work last night December 9, 2009. Also, I had my phone on from 5:30 am eastern yesterday and it died by 1:30 pm eastern.
     
  18. mazz0310

    mazz0310 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    587
    Likes Received:
    38
    I have to agree. I experienced the sane thing and my phone died unusually quick yesterday.
     
  19. pmmartin

    pmmartin Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    This going black in 5 seconds is an annoyance to say the least.
     
  20. shogan191

    shogan191 New Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I had the problem before the update but haven't had it since.

    LOL yet.
     

Share This Page

Loading...