Developer Options???General


Last Updated:

  1. Dubbin1

    Dubbin1 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    1,525
    Likes Received:
    969
    Just updated to 4.2 and now I'm either blind or the developer options is no longer there. Anyone else noticing this?
     

    Advertisement
  2. LoBatt

    LoBatt Well-Known Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    275
    Likes Received:
    42
    Go to about tablet and tap on build number 7 times.
     
    Dubbin1 likes this.
  3. carracerz14

    carracerz14 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 4, 2011
    Messages:
    1,154
    Likes Received:
    176
    Search.
     
  4. Dubbin1

    Dubbin1 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    1,525
    Likes Received:
    969
    I don't need to since someone was nice enough to answer my question without being a smarta$$...
     
  5. truehybridx

    truehybridx Member

    Joined:
    Mar 1, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    3
    Its seriously that ridiculous to enable developer options?
    sure it keeps normal people out but sheesh...
     
  6. carracerz14

    carracerz14 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 4, 2011
    Messages:
    1,154
    Likes Received:
    176
    It takes 5 Seconds to enable it. I don't see why people are complaining Damn
     
    tsaunders likes this.
  7. lucky013

    lucky013 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Messages:
    206
    Likes Received:
    22
    I find it kind of cool that they make a Developer play a little to get into options.
     
    tsaunders likes this.

Share This Page

Loading...