Development thread


Last Updated:

  1. rbheromax

    rbheromax Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 22, 2012
    Messages:
    1,927
    Likes Received:
    440
    This can be a thread just posting our progress for anything aftermarket for the ZTE Force. Kind of like a hangout spot but let's stay on topic :cool:
     

    Advertisement
  2. tgamble160

    tgamble160 Member

    Joined:
    Jun 18, 2013
    Messages:
    24
    Likes Received:
    8
    AMOCO, MidshipAc and rbheromax like this.
  3. rbheromax

    rbheromax Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 22, 2012
    Messages:
    1,927
    Likes Received:
    440
    That's good for a start :thumbup:
     
  4. tgamble160

    tgamble160 Member

    Joined:
    Jun 18, 2013
    Messages:
    24
    Likes Received:
    8
    Here is Google now. Wipe cache and dalvik and fix permissions after flash. Maybe these can be eventually be implemented into the rom that's being worked on.

    http://db.tt/agN3bFfp
     
    MidshipAc likes this.
  5. rbheromax

    rbheromax Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 22, 2012
    Messages:
    1,927
    Likes Received:
    440
    Yeah that'd be nice, since there are a few of us who frequent these forums, we should prolly collab on a community rom on the side
     
    MidshipAc likes this.
  6. AMOCO

    AMOCO The Computer Guy Guide

    Joined:
    Mar 10, 2012
    Messages:
    2,529
    Likes Received:
    1,086
  7. donjuro

    donjuro Well-Known Member Developer

    Joined:
    Mar 29, 2013
    Messages:
    1,036
    Likes Received:
    270
    Has anyone flashed and used the 4.2 camera and Google now successfully without problems?
     
  8. AMOCO

    AMOCO The Computer Guy Guide

    Joined:
    Mar 10, 2012
    Messages:
    2,529
    Likes Received:
    1,086
    Yes,But before I did I created a backup in CWM and unistalled the original camera app with FX Explore.Then flashed the 4.2 camera app and everything went great.
    The reason I uninstalled the original is I tried it with the original and I had 2 icons with 2 camera apps.
    Clear the original camera data and force stop it before you uninstall it.

    Sent from my N9100
     
  9. donjuro

    donjuro Well-Known Member Developer

    Joined:
    Mar 29, 2013
    Messages:
    1,036
    Likes Received:
    270
    Where are the photo effects and all that jazz?
     
  10. AMOCO

    AMOCO The Computer Guy Guide

    Joined:
    Mar 10, 2012
    Messages:
    2,529
    Likes Received:
    1,086
    All I've seen is what the circle on the right of the camera screen does.

    Sent from my N9100
     
  11. donjuro

    donjuro Well-Known Member Developer

    Joined:
    Mar 29, 2013
    Messages:
    1,036
    Likes Received:
    270
    Yea, I see the basic white balancing and flash options and stuff, but no camera effects. And Google now sucks on this phone.
     
  12. MidshipAc

    MidshipAc Well-Known Member

    Joined:
    Jul 7, 2013
    Messages:
    238
    Likes Received:
    33
    Google now works great in my phone but when I 1st flashed It wasn't working just gave it some time and played with it and it works just fine now
     
  13. donjuro

    donjuro Well-Known Member Developer

    Joined:
    Mar 29, 2013
    Messages:
    1,036
    Likes Received:
    270
    I used to have a tablet on jelly bean, the Google now uploaded here must be very old because it's lacking a lot of features and looks nothing like what I had on my tablet. I can't say Google and have it search for me, there's no mysterious woman that talks to me.

    I found a bug, with the camera upgrade also came an update to the look of gallery, if you go to gallery, open a picture, bring up the options menu and tap "edit", gallery crashes.
     
  14. MidshipAc

    MidshipAc Well-Known Member

    Joined:
    Jul 7, 2013
    Messages:
    238
    Likes Received:
    33
    I think the editing section of the gallery is a separate app in a way.
     
  15. tgamble160

    tgamble160 Member

    Joined:
    Jun 18, 2013
    Messages:
    24
    Likes Received:
    8
    You have to wipe cache/dalvik and fix permissions then all should be smooth
     
    MidshipAc likes this.
  16. MidshipAc

    MidshipAc Well-Known Member

    Joined:
    Jul 7, 2013
    Messages:
    238
    Likes Received:
    33
    I Can't open main links in Google now web search. I can click on them but they don't open
     
  17. rbheromax

    rbheromax Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 22, 2012
    Messages:
    1,927
    Likes Received:
    440
    In Google now?
     
  18. MidshipAc

    MidshipAc Well-Known Member

    Joined:
    Jul 7, 2013
    Messages:
    238
    Likes Received:
    33
    Yea....
     

Share This Page

Loading...