Device Self Services not working


Last Updated:

  1. toomuchgame441

    toomuchgame441 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    1,081
    Likes Received:
    78
    I noticed that just recently (few days) that the device self services app will not go back to the main screen but is instead stuch on the "update firmware" screen, and since theres no on screen back button I pretty much can't get off of this screen, tried power cycling, killing the app via TasKiller... nothing works.

    Anybody else experiencing this, if so... were you able to fix it?
     

    Advertisement
  2. padro82

    padro82 Active Member

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    i noticed this too... i definitely don't know why! maybe the upgrade to 2.1?!?! i'm just speculating! :)
     
  3. bucketheadmn

    bucketheadmn Well-Known Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    163
    Likes Received:
    14
    noticed the same thing a few days ago, used it weekly or so to check minutes. beat logging into the web to look. hopefully comes back in the near future.
     
  4. toomuchgame441

    toomuchgame441 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    1,081
    Likes Received:
    78
    Hmm, first the YouTube app and now this, I wish my hero would stop crippling! I'm really hoping we get that update soon.
     
  5. hood420

    hood420 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    371
    Likes Received:
    21
    The same thing with me, seemingly right after updating to fresh 2.1b. Is anyone having the same problem with the stock, unrooted rom?
     
  6. hempwallace

    hempwallace Well-Known Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    105
    Likes Received:
    6

    Mine's stock and it quit working recently. I checked with two co-workers and theirs don't work either.
     
  7. toomuchgame441

    toomuchgame441 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    1,081
    Likes Received:
    78
    Yes my Hero is also unrooted and is not working. I know rooting has nothing to do with fixing the device self services app but I'm seriously considering it just to boost the performance of my Hero.
     

Share This Page

Loading...