Dirt slowSupport


Last Updated:

  1. SoulTerror

    SoulTerror Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    724
    Likes Received:
    48
    So I was having some problems with some apps on my phone while it was rooted with RadioActive 1.8.7 so I decided to flash the newest update from Sprint and holy crap do I want to just smash this phone now!

    It is so damn slow, when I exit out of an app such as email or Facebook my screen goes to the home screen, but no icons and it takes a while for them to appear. Usually the screen times out before the icons load. I so want to upgrade but stuck with this POS till April >_<
     

    Advertisement
  2. someguyatx

    someguyatx Well-Known Member

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Messages:
    185
    Likes Received:
    12
    You can try flashing to stock DJ07 link I followed those directions then flashed the Titanium X 1.3 JIT rom last night, working great. It's my forth rom this week lol I wasn't very impressed with Radioactive or rossrom, and had gps and bluetooth issues with zrom
     
  3. SoulTerror

    SoulTerror Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    724
    Likes Received:
    48
    Radioactive worked fine for me for the most part, but then I started getting the issues with my unlock button not appearing. I kinda want to stick with stock so next time it screws up I can take it to Sprint and see what they can do for me. I just don't know how long I can deal with this. Just had someone call me and phone was being so slow that I couldn't see who was even calling.
     
  4. someguyatx

    someguyatx Well-Known Member

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Messages:
    185
    Likes Received:
    12
    The unlock button was Sprint/Samsung fault. It happened to every stock moment with the DI06 update which they fixed several weeks later with DJ07. Sounds like you need to do a fresh install of something
     
  5. SoulTerror

    SoulTerror Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    724
    Likes Received:
    48
    I did do a fresh install Monday or Tuesday night. I had rooted my Moment a while ago and last week I started getting the unlock button problem plus some apps like Pandora wouldn't work anymore, even after unloading and re-uploading.
     
  6. ovrrdrive

    ovrrdrive Well-Known Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    1,215
    Likes Received:
    389
    I had a bunch of issues with the rf rom I tried a while back too. I've been very happy with ti-x 1.3 since I loaded it. When things start getting slow I go back to stock and then load my backups and it's good to go again.
     
  7. SoulTerror

    SoulTerror Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    724
    Likes Received:
    48
    That's the thing, I did go back to stock and it's slow. Radioactive 1.8.7 ran fine for me for the most part.
     
  8. ovrrdrive

    ovrrdrive Well-Known Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    1,215
    Likes Received:
    389
    Sorry, when I say I go back to stock and load my backups I meant I flashed stock with root and then reflashed the backup I made when I flashed ti-x 1.3. When I flash a new rom I make a backup as soon as I get everything installed and it's running right so I can return to that if I need to. I'm currently running ti-x 1.3 with jit and ext2 file system. I don't know if I could actually run the stock moment rom again.

    When I get my upgrade and this phone goes to my son I'll probably take off the ext2 though. I've tried ext2 and ext3 and both started getting bogged down after a few weeks (about 2 months for ext3 though) and I had to reflash. I don't think ext is quite ready for prime time. It makes a huge difference though so its worth it even if you have to reflash often.
     

Share This Page

Loading...