Disable stock phone dialer ?General


Last Updated:

  1. Blizzard

    Blizzard Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    185
    Likes Received:
    3
    Does anyone know how to disable the stock dialer? Before 2.1 you could download a dialer and make it the default. Now, with 2.1, that is not possible. So the large "phone" button on the home page is is still the stock dialer even though I have downloaded Dailer One.

    I hate the HTC dialer !!
     

    Advertisement
  2. L0stS0ul

    L0stS0ul Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    140
    Likes Received:
    7
    you have to root the phone to replace the dialer completely
     
  3. Blizzard

    Blizzard Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    185
    Likes Received:
    3
    Am I correct that I cannot root if I have 2.1 installed?
     
  4. Demache

    Demache Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    3,011
    Likes Received:
    341
    No. Anyone can root now. Just follow the instructions in the all things root section.
     
  5. Blizzard

    Blizzard Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    185
    Likes Received:
    3
    Thanks for the info. But, "just follow the directions in the root section"; the threads go on forever. I have no clue.

    Do all HTC phones (Incredible) have the same lame phone dialer?
     
  6. Demache

    Demache Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    3,011
    Likes Received:
    341
  7. cuzndav

    cuzndav Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    1
    I would try the one click root method that is also listed in the all things root sub forum. There is an app on the market you can download that will allow you to root your phone without having to download a custom rom.
     

Share This Page

Loading...