disable timescapeSupport


Last Updated:

  1. luke318is

    luke318is Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    147
    Likes Received:
    3
    I swear there was a way to completely disable or remove timescape in 1.6. How do you do it in 2.1?
     

    Advertisement
  2. rogem_kk

    rogem_kk Well-Known Member

    Joined:
    Nov 14, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    3
    Just don't start it or root your phone and remove it with Titanium Backup.
     
  3. uchi

    uchi Well-Known Member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    Messages:
    158
    Likes Received:
    2
    if you remove timescape after rooting will it screw up anything? i know timescape was sonys big thing. im gonna root mine soon and dont wanna yank it and find out it affects something else.
     
  4. kersey

    kersey Well-Known Member

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    167
    Likes Received:
    20
    I've frozen both Timescape and Mediascape using Titanium Backup and have experienced no problems at all.

    I would recommend to buy Titanium as it gives you an option to freeze applications rather than just remove. This way you can experiment with what you want or don't want without the hassle of reflashing if you remove an essential app or service
     
    wynney666 likes this.
  5. rogem_kk

    rogem_kk Well-Known Member

    Joined:
    Nov 14, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    3

    Some might want to leave MediaScape alone as it is needed to manage contact photos. Personally I couldn't care less.
     
  6. uchi

    uchi Well-Known Member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    Messages:
    158
    Likes Received:
    2
    i dont mind media scape i use it all the time, i just wish it was a little faster. timescape i deleted last night :D
     

Share This Page

Loading...