Do NOT update Google VoiceGeneral


Last Updated:

  1. ttran97

    ttran97 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    572
    Likes Received:
    82
    If you are using GV with your Friends & Family account for free outgoing calls, don't upgrade to the version that's in the market now. It will assign an individual new number to each of your contacts, so you won't be able to do the free calling trick.

    Edit: Added version 0.3.2 in case you already updated on accident.

    Edit 2: looks like Sed has 0.3.4 in post #8 below.
     

    Attached Files:


    Advertisement
    lawnboy, Dunecat2 and jcsaxx like this.
  2. OfTheDamned

    OfTheDamned The Friendly Undead VIP Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    9,691
    Likes Received:
    8,364
  3. ttran97

    ttran97 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    572
    Likes Received:
    82
  4. OfTheDamned

    OfTheDamned The Friendly Undead VIP Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    9,691
    Likes Received:
    8,364
    I have 0.3.0. Where did you find 0.3.2?
     
  5. ttran97

    ttran97 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    572
    Likes Received:
    82
    4shared...can I post it here? Will do it in a heartbeat...

    Edit: added 0.3.2 to the first post. If it's not allowed, my bad. Just trying to help. :)
     
  6. HSenior

    HSenior Active Member

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    34
    Likes Received:
    1
    Wait, so what if I don't have it for the friends & family thing?? A unique number will display as the caller ID to whoever I call instead of the GV number I chose??
     
  7. hybridowner

    hybridowner Active Member

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    4
    I just checked my current version and Build Number is 0.3.4 (#14). The outgoing using the Google access number (set up in F&F) works great for routing outgoing calls that don't use peak minutes.
     
  8. sed

    sed Active Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    41
    Likes Received:
    131
    0.3.4
     

    Attached Files:

    MFlash, Dunecat2 and ttran97 like this.
  9. Peter123

    Peter123 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    405
    Likes Received:
    24
    When I check Menu/Setting/Applications/Manage applications/google voice
    it says version 30413.

    Where dio you get those version numbers starting with 0.** ?

    Peter
     
  10. ttran97

    ttran97 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    572
    Likes Received:
    82
    You'll see the bridging number right when you dial. Your own google number will still show up to the other person like before.
     
  11. Peter123

    Peter123 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    405
    Likes Received:
    24
    I have google voice with my own number (no google voice number)
    Is this update going to affect me?
    Peter
     
  12. ttran97

    ttran97 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    572
    Likes Received:
    82
    You have to go to the Google Voice app and then press Menu -> Settings. Scroll down and you'll see the version number.


    I don't think it would matter either way for you since you're not setting a Google Voice number as one of your Friends & Family.
     
  13. wendroid

    wendroid Member

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    1
    It looks like I have the update but am unable to go back without uninstalling GV. How do I uninstall it? There doesn't seem to be a way.

    Is the Build number the same as the version number? If so it says I have build number 03.2 - is this the right one so I don't get dinged?

    When I dial out it says GV is dialing using this number 602-633-4000 - that is not my GV number.
     
  14. Demache

    Demache Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    3,011
    Likes Received:
    341
    I wish I could care, but I can't even get Google Voice to work. Damn South Dakota Verizon.
     
  15. dragonbro

    dragonbro Well-Known Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    262
    Likes Received:
    25
    03.2 seems to be the link they are suggesting you don't update from. I went to settings>applications>manage apps>google voice>uninstall

    Then I installed the 03.2 file. I had just done a clean wipe of my phone after the latest update and quite a few of my apps had to get updated.....not super happy with all the commercials/ads and such with most apps, but at least they are still free :D
     
  16. Steve_S_T

    Steve_S_T Well-Known Member

    Joined:
    May 10, 2010
    Messages:
    111
    Likes Received:
    5
    I've only just downloaded and installed Google Voice today and was disappointed to find out afterwards that the service is unavailable in the UK. You have to wonder why Google give the option of sending a text link to the download to UK mobiles if we can't use it. Anybody heard when (or whether) this service will be available in the UK?
     
  17. hklevi

    hklevi Well-Known Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    51
    Likes Received:
    8
    if this is build number, I just updated yesterday and it shows 0.4.0.12
     
  18. mdeblaz

    mdeblaz Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    408
    Likes Received:
    37
    Ditto... I only use GV for text messaging. I don't see the point in using it for phone calls when I pretty much only use my cell phone and most of my contacts are on Verizon already. Free mobile to mobile...
     
  19. Dunecat2

    Dunecat2 New Member

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Thanks for being there for me guys! When I read the update notes I thought for sure it was just an option. Nope! I wonder if they did this at the behest of any carriers?
     
  20. eversontx

    eversontx Active Member

    Joined:
    Jul 24, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    5
    SED

    I tried to download your file to my phone. It says there is no application associated with that file on my phone to be able to open it. I have the "unknown sources" checked in the applications area to be able to install unknown apk files. What could be wrong?
     
  21. ttran97

    ttran97 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    572
    Likes Received:
    82
    Did you try to open it with Astro File Manager (free from the Market)? That's what I use. A window pops up and you choose "open with application manager"
     
  22. cableguynoe

    cableguynoe Well-Known Member

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    2,030
    Likes Received:
    264
    That's the least of your problems...
    what's with that horrible avatar? Bring the old one back....!!!!! :p
     
  23. Demache

    Demache Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    3,011
    Likes Received:
    341
    I got tired of the old one. I'll probably get tired of this one pretty soon too (this one was a transparency test in photoshop, lol).

    I think my Google Voice number not working for about a month and a half in my state is a bit more pressing than a forum avatar though.
     
  24. HSenior

    HSenior Active Member

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    34
    Likes Received:
    1
    Hate to bring this back up, but I still have 0.3.4 and lately it SUCKS! I open the app, it displays itself for a quick moment and then I see a black screen for a few seconds then reappears, only to tell me to force close.

    I've been avoiding updating it, is it safe to do so now? Is the most recent update still laggy?
     
  25. ttran97

    ttran97 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    572
    Likes Received:
    82
    I've been reading the comments regarding the newer updates and they seem to all be laggy. Plus, you definitely lose the F&F benefits.

    AMaybe there's a problem with one of your other apps. I haven't had any problems with 0.3.4 except that swype is pretty laggy on there, and I have switched to a hacked stock keyboard instead.
     

Share This Page

Loading...