Does your evo slow to a crawl if you turn on 4G?Support


Last Updated:

  1. JinCA

    JinCA Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    106
    Likes Received:
    32
    I was just wondering if anyone else has run into this issue, I turned on 4G to see if I could get a signal, well I couldn't but it seems every time I turn it on now the phone becomes really slow and unresponsive, like if I tap a widget it takes about 2 or 3 seconds to open at least, or if I swipe to move from one screen to the next it takes 3 or 4 seconds to move over. Is this because the phone is being bogged down searching for a 4G signal? I never noticed this issue before the Froyo update, could that have had something to do with it? just curious if anyone else has noticed this with their phone.
     

    Advertisement
  2. buMitch333

    buMitch333 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    97
    Likes Received:
    3
    yes i've experienced this as well... kinda upsetting considering its what the phone is made to do
     
  3. JinCA

    JinCA Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    106
    Likes Received:
    32
    :(

    Did this start for you after the Froyo update too?
     
  4. BlackDave

    BlackDave Well-Known Member

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Messages:
    49
    Likes Received:
    4
    Mine is running fine. Everything smoothed out after a hard reset
     
  5. ncfastls1

    ncfastls1 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    48
    Likes Received:
    3
    Mine runs smooth as butter when I turn 4G on. Got my Evo yesterday, came pre-installed with Froyo.
     
  6. FrostyD

    FrostyD Active Member

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    2
    Mine has done this both times i turned on 4g in an area where i could actually get a signal. Problem is that i cant get the phone to stop lagging even after i turn off 4g, restarting the phone works though.
     
  7. buMitch333

    buMitch333 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    97
    Likes Received:
    3
    as far as i can remember there was no kind of lag before froyo... maybe its just a software bug that can be worked out
     

Share This Page

Loading...