Doesn't show M835 in Flash CWM Recovery.


Last Updated: 2014-12-11 19:23:44
  1. joseee

    joseee Active Member

    Kay thanks

    Advertisement
  2. djedgarftw

    djedgarftw Well-Known Member

    Yea don't unzip it needs to be all together
  3. joseee

    joseee Active Member

    Ohkay i did it and i installed it and its been an hour and i'm still on the boot logo ? :,(
  4. djedgarftw

    djedgarftw Well-Known Member

    Did you select to wipe cache
  5. joseee

    joseee Active Member

    Yeah i clicked both but nott the backup rom cause i did a titanium backup and i left it at home while i was at school and when i gott back it wasnt CM7 it was still on the same rom ? Idont know what happened ?
  6. djedgarftw

    djedgarftw Well-Known Member

    Try it again just make sure your getting the whole .zip file
  7. joseee

    joseee Active Member

  8. joseee

    joseee Active Member

    Do install gapps after that? And will it take long its my first time
  9. djedgarftw

    djedgarftw Well-Known Member

  10. joseee

    joseee Active Member

    its not working
  11. joseee

    joseee Active Member

    installing CM7
  12. joseee

    joseee Active Member

    or can you tell me how to do it from the recovery mode ?
  13. djedgarftw

    djedgarftw Well-Known Member

    Try redownloading the file first and install on sd.
    After that if you want to do from recovery.
    1. Boot into recovery
    2. Go to install .zip from sd
    3. Select file and it should start installing
  14. joseee

    joseee Active Member

    Okay thanks have you tried it? Did it work for you? Bt the steps to install is it go to install from SD card and go to file clear
  15. joseee

    joseee Active Member

    Cache and data and dalvik cache and install or how is it ???
  16. djedgarftw

    djedgarftw Well-Known Member

    Go to the .zip file containing cm7 it should be where you placed it after if it ask to clear dalvik cache, and clear data select both and it worked for me
  17. joseee

    joseee Active Member

    after i do that its freezes or stays on the huawei boot logo and it does nothing
  18. joseee

    joseee Active Member

    it does that everytime i try to go into recovery mode
  19. djedgarftw

    djedgarftw Well-Known Member

    Is that on the stock?
  20. joseee

    joseee Active Member

    Yeah it doesnt let me go into recovery to install CM7
  21. djedgarftw

    djedgarftw Well-Known Member

    Try reflashing recovery
  22. joseee

    joseee Active Member

  23. joseee

    joseee Active Member

    The Huawei U8160 One right ?? Because thats the only one that shows up
  24. djedgarftw

    djedgarftw Well-Known Member

  25. joseee

    joseee Active Member

    Ohkay ill try it right now

Share This Page