1. Introducing Channels - a new way to chat with other Android users!
    Dismiss Notice

dolphin 2.0


Last Updated:

  1. oceanlight

    oceanlight Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    339
    Likes Received:
    8
    dolphin 2.0 is out. it sports an updated look and seems to be a bit faster. what do you think?


    .
     

    Advertisement
  2. GolfnDroid

    GolfnDroid Well-Known Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    105
    Likes Received:
    5
    Just took 2.0 for a ride and I agree the UI is better and it is way faster than last version. I was very close to switching to a different browser, but this might keep me around for a while.

    Gestures are snappier

    More google interface
     
  3. Ziani

    Ziani Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2009
    Messages:
    836
    Likes Received:
    92
    Have they sorted out Bookmarks? Is it possible now to export Bookmarks? I like using Stock Bookmark Widget on my Homescreen so would like them to show up there?
     
  4. GolfnDroid

    GolfnDroid Well-Known Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    105
    Likes Received:
    5
    So far I've only seen ways to import bookmarks from either Google or via http site so i'm thinking no export function.
     
  5. alostpacket

    alostpacket Over Macho Grande? VIP Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    7,978
    Likes Received:
    3,603
    I thought the Google bookmarks were synced
     
  6. GolfnDroid

    GolfnDroid Well-Known Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    105
    Likes Received:
    5
    You can sync and import from Google. I misspoke and misremembered:cool:
     
  7. danlaw777

    danlaw777 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    97
    Likes Received:
    3

    how do you import your contacts from google chrome on a pc?
     
  8. gwlaw99

    gwlaw99 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    1,030
    Likes Received:
    53
    Larger tabs are nice as is the addition of forward and back arrows
     
  9. GolfnDroid

    GolfnDroid Well-Known Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    105
    Likes Received:
    5

    I too like the larger tabs easier to get out of one tab to another. Forward button is nice. You still have to go through settings to make a site your Home but that's not a big deal for me because how often do you really change your home?
     
  10. MotoAlex

    MotoAlex Active Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    25
    Likes Received:
    2
    Appears to be a lot faster than before and the UI is a bit cleaner.
     
  11. jimdroid

    jimdroid Well-Known Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    805
    Likes Received:
    106
    Agree that it's an improvement. Faster, better menu display and some nice new tweaks. Green/Gray interface may not be everyone's cup of tea, but 2.0 is a definite step forward IMO.
     
  12. ttaylor0024

    ttaylor0024 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    659
    Likes Received:
    188
    I'm not a big fan of it... To me it seems slower/laggier than main browser. I will stick with the default one for awhile :)
     
  13. dunjamon

    dunjamon Well-Known Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    351
    Likes Received:
    16
    I like the new interface, but the auto-fit still doesn't work on my Milestone.

    :(
     
  14. Simon S

    Simon S New Member

    Joined:
    Sep 23, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Tabs much better - try swiping left and right.

    Simon
     
  15. gwlaw99

    gwlaw99 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    1,030
    Likes Received:
    53
    To auto fit try lining up the edge of the text with the left side of the screen.
     
  16. jimdroid

    jimdroid Well-Known Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    805
    Likes Received:
    106
    Anyone found a quick way to refresh the screen? There doesn't seem to be refresh in the menu (hey, there's one empty spot :) ). I know I can longpress: page: refresh, but I think refresh used to be a Menu command.
     
  17. rich_r

    rich_r Active Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    32
    Likes Received:
    4
    Refresh is up on the URL input line now. If you have tabs hidden then its a big harder to get to than I like. I preferred the refresh button in the menu.
     
  18. turnerw

    turnerw Active Member

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    3
    tried it but still not a smooth pinch/zoom experience. xScope is allot better IMO. but it does look good.
     
  19. d1pham

    d1pham Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    I've been using this all morning. V2.0 is pretty nice. The browser is indeed faster. Still consumes a lot of power though.....
     
  20. acp

    acp Well-Known Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    996
    Likes Received:
    71
    Three things I've noticed:

    When I use the hard search button from the homescreen it brings up the results in the stock browser even though I have dolphin set as default for everything.

    There is much more lag when you view the bookmarks/favorites area, I think it's due to the slow loading banner ad at the bottom.

    Last thing, for some reason I can not post on my 2nd favorite forum pocketfives.com, I used to be able to by clicking the html button, but now since the update I can't post! Sigh
     
  21. kaine

    kaine Well-Known Member

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    97
    Likes Received:
    7
    Does it still have ads? Is there a paid version? Its the reason I switched back to the default on my Hero.
     
  22. dkokkos

    dkokkos Well-Known Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    this is great... and yes it still has apps....
     
  23. OstrichSaK

    OstrichSaK Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    1,450
    Likes Received:
    317
    Couple things that bug me about the update:

    When I click a link from an email or something it replaces the last opened tab instead of opening a brand new tab. I still have the option checked to open new tabs in the background but this is different. No options exist and the previous version would simply open a new tab so you didn't have to worry about leaving the previous tab.

    White bookmarks page background. I liked the black MUCH better. Easier on the eyes and easier on the battery.

    No page up/down scroll bar?!? WTF? Who decided that was an unimportant item?

    For some reason the browser automatically reset my option to hide tabs once loaded. Not a big deal to change back but at first I wasn't sure if it was something new to the browser or what.

    Still seems to get hung up every now and then. You will try to load a new tab and the yellow progress bar will go to about 5% and then just sit there... not loading anything. This doesn't happen real often but when it does it's frustrating. Never experienced this behavior with the stock browser.

    Also had a couple bugs involving pop ups and text fields of a site that I frequent. The previous version handled it just fine so I emailed the dev(s) to see if they can correct it.
     
  24. alphabets

    alphabets Active Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    41
    Likes Received:
    1
    still cant figure out the refrsh thing. aggravated:mad:
     
  25. celios

    celios Well-Known Member

    Joined:
    Oct 18, 2009
    Messages:
    159
    Likes Received:
    2
    Yeah, same here and for me when I go to a site from my bookmark list it always opens a new tab rather than loading the site in the current tab. This is the opposite of what I would want.

    Agree on both points, the speed improvements are welcome, but the UI seems a little half assed.
     

Share This Page

Loading...