Downgrading from official 2.1?


Last Updated:

  1. BatarangMoses

    BatarangMoses Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    2
    So I downloaded the official 2.1 update....but have decided I would rather root it. Can I downgrade from 2.1 to 1.5 so I can root it?
    Thanks for any answers.
     

    Advertisement
  2. nick325i

    nick325i Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    491
    Likes Received:
    189
    There is no root status for the new 2.1 RUU.
    However, there are steps to repair your boot process that will allow to run an old RUU. It is long and drawn out and kinda technical. If you want to tackle that with no guarantee go ahead. Otherwise you're stuck until they root the official 2.1 ruu.
     
    BatarangMoses likes this.
  3. BatarangMoses

    BatarangMoses Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    2
    Ah, ok. Those dudes are pretty quick, do you think it will be that long before they figure out out to root 2.1?
     
  4. nick325i

    nick325i Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    491
    Likes Received:
    189
    My expectation is within 2 weeks of today. However if any of you followed the Eris root status it took them over 3 months from their 1.5 version. So you never know...
     
  5. Wingzfan61

    Wingzfan61 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    256
    Likes Received:
    36
    This process only works on the test RUU, the leak that came out last week. It wont work on yesterdays official version.
     
  6. BatarangMoses

    BatarangMoses Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    2
    Ok, thats not bad. I could live with a few weeks.
     
  7. jippolito02

    jippolito02 New Member

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    where can I find out how to do this??
     
  8. Kelmar

    Kelmar Done by choice VIP Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    11,815
    Likes Received:
    4,750
    This is also assuming that they decide to put effort into it. Seeing as they have already rooted 1.5, they may not have much incentive to root 2.1.
     
  9. djsindt

    djsindt New Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I have the leaked version installed and am technically inclined. Where can I find out how to do this?
     
  10. nick325i

    nick325i Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    491
    Likes Received:
    189
    xda-developers.com has a post on how to do it in the Hero section.
     
  11. AmericanHero

    AmericanHero Well-Known Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    181
    Likes Received:
    18
    Link???
     
  12. dkokkos

    dkokkos Well-Known Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    yes from a quick look i didn't see it either... can we have a link please
     
  13. Wingzfan61

    Wingzfan61 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    256
    Likes Received:
    36
  14. AmericanHero

    AmericanHero Well-Known Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    181
    Likes Received:
    18
    The RUU test was already rooted. It was through ADB, this is nothing new. This was not an answer to the OP's original question.
     
  15. Wingzfan61

    Wingzfan61 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    256
    Likes Received:
    36
    Exactly, the answer to the OP is simply no.
     
  16. nick325i

    nick325i Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    491
    Likes Received:
    189

    I was answering for this guy.
     

Share This Page

Loading...