droid eris on tmobile?General


Last Updated:

  1. HadouGhost

    HadouGhost Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    879
    Likes Received:
    69
    I dont know jack about the eris but i do need to know if it can be used on tmobile either befor or after an unlock.

    also, does it support multi touch? what OS (i think 2.1)
     

    Advertisement
  2. andrizoid

    andrizoid Well-Known Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    2,266
    Likes Received:
    357
    yes multitouch and i think you probably can, theres a sticky on using it with cricket. im sure you can modify it to work with t-mobile
     
  3. Hatchna

    Hatchna Active Member

    Joined:
    May 28, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    3
    You will not be able to get the Eris to work on T-Mobile. T-Mobile uses GSM for its phones much like AT&T, which require SIM cards. The Eris is CDMA based, and as such has no SIM card slot or anything. An unlocked CDMA phone can only be used on carriers that use CDMA networks, (Verizon, Sprint etc..) likewise an unlocked GSM phone can only be used on carriers that use a GSM network (AT&T, T-Mobile).
     
    funkyfender likes this.
  4. Zerethusta

    Zerethusta Well-Known Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    92
    Likes Received:
    5
    Correct
     
  5. funkyfender

    funkyfender Well-Known Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    124
    Likes Received:
    16
    Well said.
     
  6. andrizoid

    andrizoid Well-Known Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    2,266
    Likes Received:
    357
    i stand corrected. :eek:

    i hadnt thought about the cdma to gsm issue.
     

Share This Page

Loading...