Droid not listed as an available upgrade? Here's what worked for me...


Last Updated:

  1. NegativeX

    NegativeX Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Like others, Verizon was not showing the Droid as an available upgrade.

    Here's how I eventually was able to get it...

    When I clicked to upgrade my existing phone, it took me to the page with the list of phones available... in order to have the Droid show up, I had to select Motorola from the list of manufactures on the left, to filter them all out.

    Then the Droid appeared at the top of the list.

    Your mileage may vary, Good luck.
     

    Advertisement
  2. billd

    billd Well-Known Member

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    213
    Likes Received:
    12
    I tried that before and it didn't work. Maybe they changed it since I tried it. I'll go try again.
     
  3. phaze3131

    phaze3131 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    179
    Likes Received:
    1

    confirmed this does not work
     
  4. NegativeX

    NegativeX Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Just did it again, for a second line...
     
  5. n9zez

    n9zez Well-Known Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    62
    Likes Received:
    1
    This does not work for me either. I wonder if my blackberry plan is causing a problem. I see that it has a filter that I cannot remove called "Phones that work with my plan".
     
  6. sbank

    sbank Member

    Joined:
    Oct 25, 2009
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    The filter trick did not work for me. What worked for me, was log out of my account. Do a pretend order and add to my cart etc etc. Then log into my account, and click my cart, and continued where I left off.
     
  7. NegativeX

    NegativeX Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    My first phone I upgraded was the BB Curve...

    Someone in the other thread said he just got it after an hour of refreshing... I'd mash that F5 key til you get something. :p
     
  8. n9zez

    n9zez Well-Known Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    62
    Likes Received:
    1
    Well, there goes that theory!

    F5 (refresh) dumping the cache, cookies, history etc... = nada. Heck, I still can't even get the site to acknowledge that the droid exists. I can click on the link on the main page and I get a "Cannot find message". If I type in Droid in the search box I get the flash intro and then it locks up midway through.

    Frustrating for sure!
     
  9. sbank

    sbank Member

    Joined:
    Oct 25, 2009
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Are you using Safari? I had the similar problem and switched to the Google Crome beta for the Mac. (Go figure that the Google Browser worked and the Apple browser did not.... ;-)
     
  10. NegativeX

    NegativeX Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0

    What happens when you click on this link...

    Enter your location

    Does it take you to the Droid page? if so, do you see, "Upgrade Your Phone" under the add to cart button?
     
  11. Forsakenfire

    Forsakenfire Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    I can't even access anything past verizon's main page.
     
  12. Redflea

    Redflea Well-Known Member

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    2,623
    Likes Received:
    289
    Use a different browser, or clear cookies.

    Go through the Smartphone Resource Center and select shop from that location.

    Worked for me, all other avenues failed. I'm in SoCal.
     
  13. Forsakenfire

    Forsakenfire Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    How do I do that and have it on my account, it only wants to use a new plan account.
     
  14. AdamDroid

    AdamDroid Active Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    28
    Likes Received:
    1
    yea so i have tried everything. the only way to order online (at least for me) is to make a new account. S@#t

    im going to sleep.
     
  15. kenken112

    kenken112 New Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I've been trying since 12 midnight and I'm on the east coast! It's 3am here. I would be up anyway but it just sucks that it's this much trouble.
     
  16. QrafTee

    QrafTee Well-Known Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    1,123
    Likes Received:
    69
    Filter didn't work for me... My every 2 isn't even up yet... I have to wait until February... still it doesn't appear.
     
  17. TheBandit181

    TheBandit181 Active Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    27
    Likes Received:
    2
    I tried until 2am EST, until I finally decided to give up and go to bed. I tried again at 8am EST, this time it worked! I dunno if I can wait until Monday to get my hands on this phone. I wanted that Saturday delivery, but 19.99 is a bit steep for delivery.
     
  18. bobzrag

    bobzrag Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    looks like the ne2 is working online now - $99 for the droid and free for the eris.....hmmmm do i want to wait to see if the passion comes out in a couple weeks???
     
  19. andrewdoane

    andrewdoane Well-Known Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    I could not get any of this to work with my plan situation so I just called customer service, 800-922-0204. They were very helpful and got me all set up. I've always had good luck calling in.
     

Share This Page

Loading...