Droid root pro


Last Updated:

  1. Mskks64

    Mskks64 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    I downloaded droidrootpro I am trying to get busybox I have followed the steps of putting tools in my phone and everything then I push the mount system read/write and it does nothing! Please help :)
     

    Advertisement
  2. shrink57

    shrink57 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    1,529
    Likes Received:
    149
    Install Titanium from the market (a program you will find use for anyway). Hit the "problems" key and it will download and install busybox.
     
  3. Mskks64

    Mskks64 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    It fails every time I went to the site and read how to manually install it but now I need help on how trip use connectbot or is there step by instructions anywhere?
     
  4. Mskks64

    Mskks64 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    It fails everytime I went to the site and then I followed the manual instructions I can not figure out how to use the connectbot
     
  5. shrink57

    shrink57 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    1,529
    Likes Received:
    149
    Have you tried the Titanium method to install busybox that I previously posted? At least that should get you up and running. If not, I would do a data wipe and start from scratch.
     
  6. Mskks64

    Mskks64 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    No its not working i have tried it though
     
  7. ska.t73

    ska.t73 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    1,659
    Likes Received:
    305
    What is it doing when you try to do the fix problems in Titanium? Is it giving you an error?
     
  8. OMJ

    OMJ Bazinga VIP Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    3,288
    Likes Received:
    825
  9. Mskks64

    Mskks64 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    It goes all the way to 100% then in the notification bar it says felled ! See web page for trouble shooting
     
  10. sohc sti

    sohc sti Well-Known Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    154
    Likes Received:
    3
    same thing happens to me.
     

Share This Page

Loading...