Dumb Question...


Last Updated:

  1. WormDoes

    WormDoes Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    3,199
    Likes Received:
    1,270
    I realize how dumb this question is but I can't find an answer to save my life. When in ClockworkMod Recovery how do you go back to a previous screen? IE: If in apply a zip from SD card screen how do you return to the main menu? When pressing the volume rocker up and down sometimes I see it'll say "back menu button enabled" but the rocker keeps scrolling. I'm stuck on the apply a zip screen and I'm trying to make a backup. Also, just curious, what would happen if you did a battery pull from recovery or HBOOT? This is the first time I'm using CWM on my Inc so please be nice :)

    Thanks in advance
     

    Advertisement
  2. masterpanda

    masterpanda New Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    1
    I wonder if the answer you are looking for is just by pressing the power button twice on top to get back to the screen you are looking for to get back to main menu. To apply anything I use on menu I click track ball on bottom.
     
    WormDoes likes this.
  3. WormDoes

    WormDoes Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    3,199
    Likes Received:
    1,270
    The power button twice, huh? That makes sense I tried pressing it once but nothing happened. I was also kind of gun shy because I know in HBOOT power selects things and seeing as how I'm in the flash SD screen I didn't want to flash something by accident. I'll try that and see if it works..

    Yup, it works. Thank you, sir. Mods feel free to delete this thread if need be.
     
  4. doug piston

    doug piston Well-Known Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    126
    Likes Received:
    57
    If you have an Slcd screen and are using Adrynalyne CW mod for it there are times when the power button will not work to go back. When this happens recovery will show a message that says "back button disabled" but will put up a option to bo back within the same menu screen. Just scroll to it and select it with the trackball.
     
    WormDoes likes this.
  5. WormDoes

    WormDoes Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    3,199
    Likes Received:
    1,270
    Ahhh, that's why that kept popping up. It kept popping up enabled then disabled and it freaked me out so I put my phone down and waited for a response on how to go back haha. Thanks for your help, Doug
     
  6. WormDoes

    WormDoes Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    3,199
    Likes Received:
    1,270
    Deleted post. Found answer
     

Share This Page

Loading...