E:Can't mount /dev/block/mmcblk0p2 (File exists)


Last Updated:

  1. los79

    los79 New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 17, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Using ClockworkMod Recovery v2.5.0.1

    I was able to install CyanogenMod-5.0.8 but now it is stuck on the animation screen. When I boot using ClockworkMod it Shows this message:

    E:Can't mount /dev/block/mmcblk0p2
    (File exists)
    E:Can't mount CACHE:recovery/command

    I tried to undo the rooting with the PB31IMG.zip but it will not let me load it.

    help please!
     

    Advertisement
  2. fortesquieu

    fortesquieu Well-Known Member

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    1,079
    Likes Received:
    144
    I had this problem 2 weeks ago. I had to un-root, then re-root to fix everything.

    You will need to find a way to load that zip file onto your SD card, through your computer or whatever.

    I will try to help along the way if it is within my grasps.

    Good luck.
     
  3. heffe2001

    heffe2001 Well-Known Member

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    125
    Likes Received:
    14
    I had this EXACT same problem after loading 2.5.0.1 and making some changes on my phone. I was able to unroot my phone (using the PB31IMG.zip, just make sure your card is formatted in fat32), and I tried EVERYTHING to get it working, but in the end it ended up bricking hard (doesn't turn on, doesn't charge a battery when installed, etc, it's TOAST). I have a new phone coming Tuesday.

    When I reported the problem over at xda, I was basically told there were 11 pages of people saying thanks before me, so there couldn't be a problem with clockworkmod 2.5.0.1, but now I'm not so sure..
     
  4. fortesquieu

    fortesquieu Well-Known Member

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    1,079
    Likes Received:
    144
    No, it's definitely not caused by clockwokmod. I had the problem before I updated it to 2.5.0.1
     
  5. los79

    los79 New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 17, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I'll keep trying...
     
  6. heffe2001

    heffe2001 Well-Known Member

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    125
    Likes Received:
    14
    I tried what you did on mine before it completely bricked, and it didn't fix it. It's possible we had the same problem, caused by different things. There's a post over at xda of the same problem, after using unrevoked3. So far that's the common thread, although I just used it to load 2.5.0.1 on my phone (from the 2.0.2.4 I believe). I guess it's possible we all got bad nand chips, but I would think that unlikely..

    There's something we're missing here, maybe a app we've all loaded, something in how we rooted, etc.
     
  7. chris98891

    chris98891 Active Member

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    28
    Likes Received:
    2
    Up up up! I need some help on this! I'm trying to load past backups, i've tried formatting, etc.

    i can mount the system through CWM, but my computer can't find it. should i try pb31img.zip?

    i'm running unrevoked s-off. CWM 2.5.1.2

    i reallllyyy don't want to brick this thing but i'm running out of ideas...
     
  8. sdrawkcab25

    sdrawkcab25 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    5,577
    Likes Received:
    1,958
    What are you trying to do? What do you mean by load past backups? If you just need a bootable phone back, just try loading another rom.

    Or can try the solution here:
    http://adrynalyne.us/?p=90#comments
     
  9. chris98891

    chris98891 Active Member

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    28
    Likes Received:
    2
    just trying to boot to anything. it just sticks at the opening splash screen. I can access recovery fine. i've tried installing multiple roms and many backups, to no avail.

    EDIT: and i'm having trouble in the shell (its been awhile since i've done this) and it says device not found, i'm looking for working htc incredible 64bit drivers right now

    DOUBLE EDIT: restarted the phone for the umpteeth time...and no error. i'm currently restoring a nandroid backup...will keep everybody posted
     

Share This Page

Loading...