E:Can't open/cache/recovery/commandSupport


Last Updated:

  1. jestexman

    jestexman Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    393
    Likes Received:
    30
    Ok so i got the update this morning and it failed so i tried the manual update and i got this

    E:Can't open/cache/recovery/command
    with alot of other crap and ending with update aborted.

    Any ideas.

    I have called VzW and thy cant or wont help. I told them to send me another phone.
     

    Advertisement
  2. SirVilhelm

    SirVilhelm Well-Known Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    280
    Likes Received:
    3
    I got that error as well when doing the manual update but it went right past that and kept on going. After several minutes the update was done and all was fine.

    Is your phone not updating?
     
  3. jestexman

    jestexman Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    393
    Likes Received:
    30
    Yea it tries to update ending with update aborted. I hope the refurb they send is ok. If not i will keep sending it back until i get what i want.
     
  4. xTheyxCallxMexBx

    xTheyxCallxMexBx Active Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    27
    Likes Received:
    1
    Are you by any chance using a Mac? I got the same error when I was using my Mac and then when I switched to PC, it worked. Maybe it's because of my Macs Zip app but Idk.
     
  5. jestexman

    jestexman Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    393
    Likes Received:
    30
    Nope no mac here. I have even tried to DL it straight to the phone and rename it. Still no luck.
     
  6. droid420

    droid420 Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Is this the message you're getting?


    -- Install from sdcard...
    Finding update package...
    Opening update package...
    Verifying update package...
    Installing update...
    assert failed: file_getprop("/system/build.prop", :ro.build.fingerprint") == "verizon/voles/sholes/sholes:2.0/ESD20/17572:user/ota-rel-keys,release-keys" || file_getprop("/system/build.prop", "ro.build.fingerprint") == "verizon/voles/sholes/sholes:2.0.1/ESD56/20996:user/release-keys"
    E: Error in /sdcard/update.zip
    (Status 7)
    Installation aborted
     
  7. jestexman

    jestexman Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    393
    Likes Received:
    30
    Not 100% sure but that looks like it. I would have to run the update again.
    I know it starts i with

    assert failed and ends with Installation aborted.
     
  8. droid420

    droid420 Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    I ask because I'm getting the same error message when I try to update manually. I have not received the update OTA yet.

    I have Build # ERD15. What is yours?
     
  9. jestexman

    jestexman Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    393
    Likes Received:
    30
    esd20
     
  10. JUSMEJOSE

    JUSMEJOSE Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    10
    i found a motorola droid but its stuck in bootloader

    bootloader
    2c.6c


    battery ok to program
    connect usb data cable... im trying to run the update.. but i get this error


    assert failed: sholes.update_cdma_cdma_bp("/tmp/rdl.bin", "/tmp/bp.img")
    E:Error in /sdcard/update.zip
    (status 7)
    installation aborted...
    any1 knows why??...
     
  11. alostpacket

    alostpacket Over Macho Grande? VIP Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    7,978
    Likes Received:
    3,603
    You found a motorola droid?
     
  12. JUSMEJOSE

    JUSMEJOSE Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    10
    yup i found it in the bus... somebody must of left it...
     
  13. alostpacket

    alostpacket Over Macho Grande? VIP Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    7,978
    Likes Received:
    3,603
    Might try returning it to a Verizon store.

    Jus' sayin' -- someone's missing their droid right now.
     
  14. JUSMEJOSE

    JUSMEJOSE Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    10
    maybe ... lol
     
  15. cdr210

    cdr210 New Member

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
  16. skennelly

    skennelly New Member

    Joined:
    Dec 15, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    That is exactly the message I get. The little research I have done says that you need to get back to the original build.prop file. I am not sure how to restore that file. I am using Droid Overclock and know that I have changed some of the build props. In some of the Build Properties it has a revert to stock option and some it does not. Either way, no update for me until I can restore those files.
     

Share This Page

Loading...