E-Mail questionSupport


Last Updated:

  1. deathratlehead

    deathratlehead Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    396
    Likes Received:
    115
    I posted this earlier and my thread magically disappeared. I usually use gmail for all my mail, but I wanted to add my optimum mail. So I set everything up and retrieved my optimum mail, but when I try to scroll around messages, it gets extremely unresponsive. I can open the message and scroll vertically pretty easily, but when I try to go left and right, it's horribly unresponsive. Has anyone else noticed this? I need to know because I'm rapidly approaching 30 days on my X and want to swap it quick if something is wrong.
     

    Advertisement
  2. urdaddi

    urdaddi Well-Known Member

    Joined:
    Jul 1, 2010
    Messages:
    186
    Likes Received:
    15
    Have you done a search?

    More than likely your thread probably did not just "magically disappear"....it was probably moved to a more appropriate sub forum.
     
  3. deathratlehead

    deathratlehead Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    396
    Likes Received:
    115
    I did...it's gone, unless I'm missing something.
     
  4. deathratlehead

    deathratlehead Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    396
    Likes Received:
    115
  5. sund0wn

    sund0wn Well-Known Member

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    775
    Likes Received:
    175
    if you dont find an answer. try a hard reset. when there is a software issue, always try a hard reset before trying to return it.
     
  6. deathratlehead

    deathratlehead Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    396
    Likes Received:
    115
    I may have to do that. What's a good program to back up my programs and such? It's strange because the browser doesn't have that horizontal lag, nor does gmail. I've had minor concerns with the phone with regards to it's touch screen. The ones I've had are below and maybe others can comment if they've had them.

    1. When doing a google image search, I scroll through the pics and it will select a pic on its own a lot. I've pressed harder to make sure I wasn't tapping by accident...but it still happens. The image where I remove my finger will be selected.

    2. When using the keyboard, sometimes when pressing a letter, the screen will not have feedback. It seems completely random. Also, sometimes I will have feedback, but no letter shows up.

    3. The email issue listed above.
     
  7. sund0wn

    sund0wn Well-Known Member

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    775
    Likes Received:
    175
    interesting. def sounds like you should do a hard reset. although, if someone else has a better idea, i would def like to hear it.
    if you have root, i really like titanium backup. if not, i hear my backup pro is really good.
     
  8. Paycer

    Paycer Well-Known Member

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Messages:
    704
    Likes Received:
    98
    The site had, "maintenance," (I think they had a serious database error and had to load from a backup) and numerous posts, edits, etc. were erased. Even a good three or four postings that were batch-deleted were back, and the moderator's post commenting on the matter was no longer there.
     

Share This Page

Loading...