earpiece silent during calls since froyoSupport


Last Updated:

  1. sobrique

    sobrique Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Android Version: 2.2 (Recent update)
    Network: T-Mobile, UK
    Taskiller Used?: None
    [Optional]Are You rooted & which Rom: No rooting - stock rom
    Issue: Since updating to Froyo, I've had trouble with my earpiece - it seems to not have any sound at all when making calls - only when I'm turning 'speaker' on, when making calls can I hear anything at all. 'speaker' is rather prone to distortion whilst in use. But I'm more concerned about how I can't seem to get any sound to come out of my earpiece.

    This seems to be directly following installation of Froyo - my phone definitely worked a day or two ago, prior to the update.
    I've tried to toggle the 'in call' volume up and down, but have had no joy - it's just silent.
    Haven't done any resetting as yet, but have powered off/removed battery.

    I've seen a few threads which suggest possible hardware fault, but I was wondering if anyone had any suggestions as to how to verify this? Seems a bit of a coincidence that it's ... well, at least as best I can tell 'since froyo'.
     

    Advertisement
  2. sobrique

    sobrique Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Ended up being a hardware fault - handset sent off for warranty repair.
     

Share This Page

Loading...