Effing Swype!!


Last Updated:

  1. Psychokitty

    Psychokitty Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    613
    Likes Received:
    64
    It keeps friggin quitting on me. I install it, I reboot, it works, I reboot, it doesn't work. I remove it with Root Explorer (from data/apps & system/apps), repeat, same damned thing. One minute it works, the next it's dead again.

    -I wish they'd just make the effing thing purchasable already!:mad::mad::mad:
     

    Advertisement
  2. Dave17

    Dave17 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    76
    Likes Received:
    1
    Interesting. I haven't had any trouble (on BB 0.4). I'm running version 1.56.30.7625.t100.

    Good luck on figuring it out.
     
  3. cyberclaus

    cyberclaus Well-Known Member

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Messages:
    75
    Likes Received:
    10

    I have run into this over the past couple of weeks. All I had to do to fix it was to long press the text box, select input method, and change to the stock Android Keyboard. Then repeat and switch back to swype keyboard. I did not have to uninstall. I hope this helps you out.
     
    Psychokitty likes this.
  4. Psychokitty

    Psychokitty Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    613
    Likes Received:
    64
    Thanks, cyberclaus. I'll try that. If it works it's a hell of a lot better than what I go through now, because in addition to reinstalling it, I also theme it. It's just twice the work, rebooting every step -just to be sure..., and currently I'm having boot issues where my Droid is deciding to check my 32 GB card each time. Sometimes it doesn't seem to like it.
    Anyway, it's a major time-kill. (-And extremely frustrating!)
     
  5. cyberclaus

    cyberclaus Well-Known Member

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Messages:
    75
    Likes Received:
    10
    Yeah I have not found a trigger that causes it. It just seems to happen randomly every now and then, and is very annoying. I got lucky and just tried that procedure and it worked. My friend also had the issue and that fixed it for him as well. I haven't had it happen in a while so I hope it's resolved for good.
    I agree with you, if they can launch it on commercial devices like the DroidX, Droid2, and Samsung Epic, just let me buy it already. Let me know if it works for you as well. Take care, and good luck.
     
    Psychokitty likes this.
  6. Psychokitty

    Psychokitty Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    613
    Likes Received:
    64
    I'll try to remember to post here in a day or two as to whether it seems to be a long term fix.
    Thanks again.
     
  7. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian VIP Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    9,416
    Likes Received:
    1,919
    Funny, after almost 2 months of no problems, Wham - yesterday it would not swype.

    Fortunately, I remembered that trick from when I first started using 5612 on my DROID - did it and it worked right away.

    Hasn't stopped since.
     
  8. defkorn

    defkorn Well-Known Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    270
    Likes Received:
    25
    The switching input method usually works, but sometimes I've had to uninstall Swype and the Swype Installer. Swype recommends killing all apps/widgets before installing the swype-installer/swype. I've had to go this route a couple times when I install a new ROM.
     
  9. GirLuvsDroid

    GirLuvsDroid Well-Known Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    1,307
    Likes Received:
    515
    I guess I have to count myself lucky, because I've not had a bit of trouble, at least not since the very first day the new beta came out, when it took 6 tries to get it to take. I've tested literally dozens of ROM alphas and betas and I've reinstalled Swype each and every time, as part of the testing. I've run and themed a number of ROMs, reinstalling and re-theming Swype each time, and I haven't had one iota of trouble with it.
     
  10. William T Riker

    William T Riker Well-Known Member

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Messages:
    476
    Likes Received:
    130
    Only ver so far that hasnt given me probs is 1.56.30.7625 which I'm on now and works great
     
  11. publicanimal

    publicanimal Well-Known Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    545
    Likes Received:
    88
    For the record, I had the same problem over the last week and a half and since I've flashed to the new Ultimate Droid ROM Extreme Froyo 8.0 the problem has not repeated itself.
     

Share This Page

Loading...