Entering password in voicemail speed dialGeneral


Last Updated:

  1. Blizzard

    Blizzard Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    185
    Likes Received:
    3
    Is it still possible to make your password part of the voicemail speed-dial #, so you don't have to dial the password every time? I can't seem to find that option since the OTA.
     

    Advertisement
  2. tproctor

    tproctor Well-Known Member

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    179
    Likes Received:
    29
    Yes you can. It's *86pXXXX#. The XXXX is your password.
     
  3. xx_bishop_xx

    xx_bishop_xx Well-Known Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    1,311
    Likes Received:
    172
    Menu>Settings>Call>Voicemail Settings>Enter a "P" for pause then password: *86p1234 (for example).
     
    shadowchaser likes this.
  4. Blizzard

    Blizzard Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    185
    Likes Received:
    3
    I don't get any options when I click "Voicemail settings"
     
  5. xx_bishop_xx

    xx_bishop_xx Well-Known Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    1,311
    Likes Received:
    172
    You may have to first select "Voicemail Service", then "My carrier".
     
    Blizzard likes this.
  6. Blizzard

    Blizzard Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    185
    Likes Received:
    3
    Thank you !! That worked.
     
  7. CanopicJar

    CanopicJar Active Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    34
    Likes Received:
    5
    Sorry...didnt realize i was in the Droid Eris forum..
     

Share This Page

Loading...