Evo and Androidforums.com


Last Updated:

  1. gopens

    gopens Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    90
    Likes Received:
    29
    I have been rocking the evo since friday and simply love it.

    But I do have 1 single issue. Is anybody else having problems going to androidforums.com on there Evo. About 5 times a day I have to turn off my phone because when I go to androidforums.com it will only load about half the page then stop loading. The green bar at the top stops about half way. Only the androidforum logo appears in the top-left of the screen. But once I restart my phone I can go directly to AF.com and have no problems for about 2 hours or so, then I have to repeat the whole turning off the phone process again to get a fresh start. Also when I click on a paticular thread I can read it. But once I back out, it will only load about half the threads, UGH....

    Whats funny is I can go to any other website with no problems. I frequent about 8 different sites with no problems and never have had any problems. I hope this makes sense. Bottom line my Evo had problems with AF.com and not any other sites.
     

    Advertisement
  2. ootherocoo

    ootherocoo Active Member

    Joined:
    May 31, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    No problem for me. I'm posting from my Evo now..:D
     
  3. SeauxCrazy

    SeauxCrazy Well-Known Member

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    300
    Likes Received:
    62
    I've had that 'half load' thing happen with Google.com on the Evo. I have to go into the settings and forcequit the internet app to get it working again.
     
  4. cary328is

    cary328is Well-Known Member

    Joined:
    Mar 1, 2010
    Messages:
    839
    Likes Received:
    427
    Gopens - are you using the stock browser or a 3rd party browser? Trying to help troubleshoot
     
  5. sagedil

    sagedil Well-Known Member

    Joined:
    May 1, 2010
    Messages:
    796
    Likes Received:
    178
    Tapatalk.
     
  6. iamfunkyz

    iamfunkyz Well-Known Member

    Joined:
    May 23, 2010
    Messages:
    89
    Likes Received:
    19
    I've been rocking the living hell out of this forum on the Evo. Dolphin HD to be exact. It's been a real treat. I'd just like to take this opportunity to say Dolphin HD is one HELL of a mobile browser...at least for me it is after coming from a 1st gen. instinct.
     
  7. Caloy

    Caloy Well-Known Member

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    1,871
    Likes Received:
    200
  8. sean76

    sean76 Well-Known Member

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    4,460
    Likes Received:
    779
    I can go in fine, I just have text lag when I try to type on the forums.
     
  9. metchick01

    metchick01 Active Member

    Joined:
    Jun 2, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    4
    I am typing from my laptop now but Android forums works really well from my EVO, i posted a couple of times with it and had no problems. I will say 1 or 2 pages have not fully loaded but when I refreshed the page it worked.

    (Btw, I am using the android browser, no 3rd party app)
     
  10. Oridus

    Oridus Well-Known Member

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    510
    Likes Received:
    143
    I use tapatalk mostly now that I have it... but i'll use the browser when i'm showing the Evo off to friends. Dolphin HD works fine for me.
     
  11. skpd

    skpd Well-Known Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    321
    Likes Received:
    84
    for some reason I'm having login issues with Tapatalk. anyone else?
     
  12. Enellz

    Enellz Well-Known Member

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    2
    Mine works fine
     
  13. gopens

    gopens Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    90
    Likes Received:
    29
    i am using the stock browser. in tapatalk ir in adroid forums there as well
     
  14. paradox183

    paradox183 Well-Known Member

    Joined:
    May 31, 2010
    Messages:
    104
    Likes Received:
    12
    Stock browser has never given me problems with this site.
     
  15. Rob_A

    Rob_A Well-Known Member

    Joined:
    May 28, 2010
    Messages:
    831
    Likes Received:
    216
    Dolphin HD. No problems at all
     

Share This Page

Loading...