EVO doesn't launch keyboard in some text boxes/fieldsSupport


Last Updated:

  1. Showmrock

    Showmrock Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    I noticed there were occasions when my EVO would not allow me to type into forum boxes such as this from my phone. Anyone else have this issue?
     

    Advertisement
  2. Aridon

    Aridon Well-Known Member

    Joined:
    May 9, 2010
    Messages:
    224
    Likes Received:
    45
    Every so once in awhile. Holding menu pops it up.
     
    Matlock likes this.
  3. Matlock

    Matlock Well-Known Member

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    649
    Likes Received:
    521
    It happens. Like Aridon stated above, it happens. And holding sown the menu button will pop-up the keyboard. Its a smart phone, but it can be dumb at times. No big whoop.
     
  4. Hockeydood

    Hockeydood Member

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    6
    Like he said.
     
  5. Matlock

    Matlock Well-Known Member

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    649
    Likes Received:
    521
  6. order23

    order23 New Member

    Joined:
    Jul 27, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I've noticed this on facebook comment fields. When I tap in the field, the keyboard does not come up. Other fields are fine.

    I use swype 2.50.72.20895.20925 with Andriod 2.3.5 and browser version WebKit/533.1

    Someone here suggested to press and hold menu and the kb will come up.
    Well it does, but swype does not work, and when I tap out the individual characters, get this, they fill in the box in reverse order and are in caps !

    I tried clearing out the browser cache, cookies etc. and it seemed to work for a bit, but no longer. Also the keyboard has a blue tint to it (like it was "selected" or something)

    Starting to think this is an attempt by facebook to censor android users :)
     

Share This Page

Loading...