Exchange server password helpSupport


Last Updated:

  1. mfaile

    mfaile Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    Guys,

    My Microsft Exchange server requires a password on the phone to sync up. This is incredibly annoying as you have a small window before the phone goes to sleep and you have to re-enter the password. Is there any way to get around this? The setting are greyed out under the Security options screen.

    Thanks.
     

    Advertisement
  2. Kelmar

    Kelmar Done by choice VIP Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    11,820
    Likes Received:
    4,750
    Try "lockpicker" from the market and see if that helps.
     
    jiggaDROID likes this.
  3. mfaile

    mfaile Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    Worked like a champ! THANKS!:D
     
  4. jiggaDROID

    jiggaDROID Well-Known Member

    Joined:
    May 23, 2010
    Messages:
    114
    Likes Received:
    11
    Was actually looking for an app like this for a while and couldn't seem to find a good one.. this thing works perfect.

    Something interested I noted if you're annoyed with having to type an actual character password but still want some kind of security. I had one of the swiping pattern passwords enabled before I did a sync for my email. I like having a bit of security so people can't just pick up my phone and read stuff, but though typing in an actual word then hitting unlock was obnoxious. After I installed this app, it disabled the need for my exchange required password, but still required the swipe pattern password. I guess if you still wanted that you could just remove the exchange account, create a pattern password, re-sync your exchange account, then download lockpicker. Some people may hate the password idea overall, but I like the little bit of peace of mind, and I think a pattern is infinitely faster and more accurate (I'd type the wrong key a lot of the time with my exchange password).
     
  5. professor_t

    professor_t New Member

    Joined:
    Aug 29, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I was so excited when I first saw this thread, but apparently the app doesn't work with Froyo. I really hope it gets an update soon . . .
     
  6. i.bike.for.life

    i.bike.for.life Active Member

    Joined:
    May 19, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Has there been any update to lockpicker working with Froyo 2.2? Or does anyone else have a solution for what to use?
     
  7. gnystrom

    gnystrom Active Member

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    4
    Anyone? Lock picker does not work with 2.2
     
  8. scvcpa

    scvcpa Member

    Joined:
    Jun 26, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    Lock picker was working on my Dinc until the latest OTA. It either needs to be updated, or we need another program. I changed the time-out to 15 minutes, but it is still a royal pain!:mad:
     

Share This Page

Loading...