Facebook 1.3 with FroYo 2.2 and Wake TimeSupport


Last Updated:

  1. v01rider

    v01rider Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    985
    Likes Received:
    169

    Advertisement
    One Beast likes this.
  2. One Beast

    One Beast Well-Known Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    557
    Likes Received:
    75
  3. stainlessray

    stainlessray Well-Known Member

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Messages:
    642
    Likes Received:
    106
    i would like to be the first to point out the double post....
     
  4. kellte2

    kellte2 Well-Known Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    91
    Likes Received:
    2
    It was supposed to, but it didn't.
     
  5. rmmorse81

    rmmorse81 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    51
    Likes Received:
    10
    I can confirm.1.3.1 does not fix awake time
     
  6. mcbtrain929

    mcbtrain929 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    925
    Likes Received:
    129
    fixed it for me.
     
  7. One Beast

    One Beast Well-Known Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    557
    Likes Received:
    75
    Yea i just checked my awake time is the same....i'm installing 1.2:(
     
  8. v01rider

    v01rider Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    985
    Likes Received:
    169
    bump
     
  9. stainlessray

    stainlessray Well-Known Member

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Messages:
    642
    Likes Received:
    106
    I'm gonna go ahead and say, that until FB gets their collective ISHT together, i'm not effin with them.... jebus, we have college kids writing programs in other languages that work better than this crap.. wtF
     
  10. rockinbboy

    rockinbboy Active Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    5
    I still don't understand why some people say facebook 1.3.1 fixed the wake time/battery issue while others are saying it hasn't. Are people installing 1.3.1 while they have Froyo? I don't know if folks are trying to install FB 1.3.1 while they still have Android 2.1.
     

Share This Page

Loading...