Facebook Location?


Last Updated:

  1. jflexe99

    jflexe99 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    171
    Likes Received:
    17
    Kind of sad that iphone users have this feature and my Captivate doesn't!!!

    At the home screen of the facebook app they can just press location(or whatever it is called) and it tags them where they are located and can tag friends. Will facebook do this for us? Or anyone know?

    I did download ZeoLink and it seems pretty sweet, can post your location on facebook, twitter and some other social networking site.

    Thanks
     

    Advertisement
  2. BigCiX

    BigCiX Well-Known Member

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    3,591
    Likes Received:
    363
    Probably on their next update
     
  3. Raynut

    Raynut New Member

    Joined:
    Aug 11, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    2
    if you go to touch.facebook.com through the browser you can use the places function.
     
    jflexe99 likes this.
  4. RedRyno

    RedRyno Well-Known Member

    Joined:
    Jul 31, 2010
    Messages:
    207
    Likes Received:
    27
    Well being in the "witness protection program" that feature is beginning to piss me off... :mad:
     
  5. jflexe99

    jflexe99 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    171
    Likes Received:
    17
    Oh cool! Thank you Raynut! I see the little location button.

    Hope they do it for the app soon. Just a little easier...haha.
     
  6. BobPaul

    BobPaul Well-Known Member

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    166
    Likes Received:
    10
    Not to worry, your location will undoubtedly be incorrect given that GPS is broken. ;)
     
  7. Cuerbo

    Cuerbo Well-Known Member

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Messages:
    302
    Likes Received:
    20
    I read that FB Places will be soon available for the Android version of the application. With that said, how is your performance with FB? Do you notice a lot of lag and delays in updating? This latest version seems to have slowed down the experience quite a bit.
     
  8. USF Bulls

    USF Bulls New Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I can't get it work. I get an error that tells me I have a bad signal. Very frustrating.
     
  9. jflexe99

    jflexe99 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    171
    Likes Received:
    17
    I use F
    Downloaded from the market...just a shortcut to facebook touch/mobile. Works everytime now!
     

Share This Page

Loading...