factory reset wont work and phone wont make callsSupport


Last Updated:

  1. n813ca

    n813ca Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    123
    Likes Received:
    3
    If i remember right there is a way to do it using the keyboard is by holding down certain buttons. Please help.
     

    Advertisement
  2. n813ca

    n813ca Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    123
    Likes Received:
    3
    tried holding x and get a triangle with a !
     
  3. The_Chief

    The_Chief Accept no imitations! Moderator

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    12,261
    Likes Received:
    11,688
    Yeah that's the stock recovery. Should be a factory wipe/data reset option there. Is that what you're looking for?
     
  4. n813ca

    n813ca Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    123
    Likes Received:
    3
    I am not getting the factory wipe reset option.
     
  5. The_Chief

    The_Chief Accept no imitations! Moderator

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    12,261
    Likes Received:
    11,688
    It's been a LONG time since I saw the stock recovery. When you x+power, what options are there?
     
  6. n813ca

    n813ca Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    123
    Likes Received:
    3
    I didn't get any options. Just a triangle with a ! in it. What is a stock reset? Before that the phone wouldn't even make a phone call.
     
  7. bkle44

    bkle44 Active Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    28
    Likes Received:
    1
    I believe you hold the UP button on the volume rocker and then hit the camera button to get menu options. That is where the factory data reset should be.
     
  8. boatman

    boatman Well-Known Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    445
    Likes Received:
    15
    on the phone with vzw right now and doing this. hold volume up button and camera button once you have triangle. that will give you a menu
     
  9. publicanimal

    publicanimal Well-Known Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    545
    Likes Received:
    88
    Or you could just do a factory reset from the settings menu under SD Card & Phone Storage...
     
  10. n813ca

    n813ca Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    123
    Likes Received:
    3
    thanks for the info.
     
  11. droidcliqxt

    droidcliqxt New Member

    Joined:
    Oct 15, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    My Phone Wont Work After Installing Roms.........
    I installed rom management into my cliq xt and downloaded froyo and cyanogenMod afterwards now my phone doesn't work at all. it turns on but it stays at "M" symbol tried rebooting that doesnt work either. it gets stuck where it says "volume pressed key down"...What should I do??
     

Share This Page

Loading...