FIOS remote controlGeneral


Last Updated:

  1. litlitalian

    litlitalian New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Has anyone been able to setup the FIOS remote control on their eris? If so, guide please. Cant get past the setup on the set top box. Thanks in advance.
     

    Advertisement
  2. droidkevlar

    droidkevlar Well-Known Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    815
    Likes Received:
    111
    I'd be interested in this too. About to get FIOS and wanna rock the remote from my Eris. Anyone?
     
  3. screennamie

    screennamie Well-Known Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    213
    Likes Received:
    9
    is it a TV/cable box remote?
     
  4. droidkevlar

    droidkevlar Well-Known Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    815
    Likes Received:
    111
  5. Natas

    Natas Well-Known Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    69
    Likes Received:
    13
    It's says it's only for the Moto Droid and another HTC Windows phone soon. No eris.
     
  6. Schwin97

    Schwin97 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    170
    Likes Received:
    12
    I found the app in the market, and was able to download it - but it is definitely just for the Droid (my Nexus isn't able to do anything with it) :(
     

Share This Page

Loading...